Justified - A törvény embere 1. évad 10. rész (110.)
2010. december 21. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 1. évad 10. rész (110.)

Boyd a börtönben szorosabb kapcsolatba került Istennel, vagy legalábbis úgy tűnik. Szabadlábra kerülése után az erdőben igyekszik a maga módján jó útra térni. Eltávolodik apjától, és az erdőben igyekszik templomot, nyájat építeni. Hogy ez mit is takar pontosan? Ugyanazt, amit eddig csinált, csak új köntösben. A náci eszméket Isten szavára cserélte.

 

Raylannek bűntudata van. Minden erejével azon van, hogy visszajuttassa Boydot a börtönbe, még mielőtt valakinek baja esne, felkeres mindenkit, akinek valaha is ártott. De hasztalannak bizonyul.
 
Mindeközben persze Raylannek a hivatali munkáját is végeznie kell. Ezúttal különleges feladatot kap, nem kisebb személyt kell védenie, mint egy bírót, aki személyesen Raylant kérte fel a feladatra. Raylannek nincs könnyű dolga, a bíró rengeteg ítéletet hozott már. Sokan szeretnék holtan látni.
Időközben Raylan annak érdekében, hogy helyre hozhassa a bajt, amit Avaval való kapcsolata okozott, szakít a lánnyal.
 
Raylan félelme hamar beigazolódik. Boyd újra robbant, áldozata pedig egy beépített rendőr. A dologban csak az a megdöbbentő, hogy Boyd nem tudta, hogy van még bent valaki, és nekem úgy tűnik nem akart áldozatokat.
 
Értékelés:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr22530695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása