Premierfilmek az 50. héten
2010. december 08. írta: redbandita

Premierfilmek az 50. héten

A héten három új filmet mutatnak, be a hazai mozik. De a paletta így is elég színes, mert lesz akcióvígjáték Bruce Willissel, kalandfilm és egy filmdráma is. Bruce Willis mellett szerepet kapott Helen Mirren, Morgan Freeman és hasonló nagyágyúk a Red című filmben. Kalandokban gazdagnak ígérkezik a Narnia krónikáinak harmadik része. A Call Girl című drámát inkább nőknek ajánlom!

Red

Ahogyan néhány napja beszámoltam róla ezt a filmet Satellite Award díjra is jelölték.  A film rendezője (Robert Schwentke) korábban az Időutazó feleségét, a Tattoo-t és a Légcsavart mutatta be  a nagyközönségnek.
Akinek ez nem elég meggyőző, az nézze meg a szereposztást: Bruce Willis, John Malkovich, Helen Mirren, Morgan Freeman. Mindannyian exCIA ügynököket alakítanak. Mivel hosszú éveket lehúztak a cégnél, rengeteg fontos információt tudnak, akár titkos dolgokat is! Kompromitálóakat is most éppen emiatt kerülnek bajba! Összeállnak, hogy rájöjjenek melyik titkos információ miatt vették üldözőbe őket egykori munkaadóik. De nem csak kergetik őket, hanem merényleteket is elkövetnek az egykori szuperkémek ellen.
Frank, Joe, Marvin és Victoria úgy döntenek, hogy betörnek a CIA székházába... Szerintem izgalmakra és poénokra is számíthatunk, ha ezt a filmet választjuk!

Narnia Krónikái 3 - A Hajnalvándor útja (The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader)

Két évvel a második rész után itt a folytatás. Érdekesség, hogy az első két film rendezője, Andrew Adamson ezúttal producerként működik közre. A Hajnalvándor útját Michael Apted rendezte, akitől eddig pl. a Róma című sorozatot, vagy a Mostmár elég és jónéhány James Bond filmet láthattunk.
A sztori középpontjában ezúttal egy festmény van. A képen látható hajó megelevenedik és a gyerekek az óceánba zuhannak. A hajó legénysége menti ki őket, ez a jármű maga a Hajnalvándor. A kalandok természetesen csak ekkor kezdődnek!
A Hajnalvándor és az azon utazó Caspian király Narnia hét elveszett urát keresi a Magányos Szigeteknél ahol rabszolga-kereskedők, trónbitorlók, tengeri viharok, a tenger fenekén élő szörnyek és láthatatlan lények várnak a csapat tagjaira!


Call girl

Ez egy szlovén-német-szerb-horvát-boszniai filmdráma. Eredeti címe: Slovenska. A sztori nagyjából a címből kitalálható. Alekszandra (Nina Ivanisin) call girl. Mostani kuncsaftja egy parlamenti képviselő. A férfi a találkozó előtt Viagrát vesz be, csakhogy túladagolja és meghal. Szinte egész Ljubljana Aleksandrát keresi...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr372503076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

redbandita 2010.12.09. 11:38:31

hát köszi, de ez nem az ÉN blogom, ketten hoztuk létre Enbee-vel és azóta pedig elég sokan szerkesztjük. De nagyon köszönjük, hogy jónak találod.
süti beállítások módosítása