Pókember titkai
2018. szeptember 15. írta: redbandita

Pókember titkai

A Pókember – Idegenben (Spider-Men: Far from Home, hazai bemutató: 2019 nyara) forgatása javában zajlik, és egyre újabb, izgalmasabb információk szivárognak ki vele kapcsolatban. A minden valószínűség szerint a Bosszúállók 4. története után folytatódó kaland messzire sodorja pókembert a szokásos terepétől: a tipikusan New York-i szuperhős új filmjét jórészt Londonban forgatták, és a stáb most szeptemberben Csehországba költözik.

pokember_hazateres_jelenetfoto_1.jpg

Tom Holland, Zendaya, Jake Gyllenhaal, Michael Keaton, Jacob Batalon és Tony Revolori először Prágába megy – a helyi statisztaszervezők állítólag már gőzerővel keresik a kis szerepekhez szükséges helyieket –, majd Liberecben folytatják, ahol egy karnevál-jelenetet rögzítenek.

De már az is valószínűnek tűnik, hogy Gwyneth Paltrow és Jon Favreau (vagyis Pepper Potts és Happy Hogan) is feltűnik az ifjú pók oldalán, sőt, egy kiszivárgott fotó szerint Samuel L. Jackson és Cobie Smulders (gyengébbek kedvéért: Nick Fury és Maria Hill) sem marad ki a buliból. De hogy miképpen kerülnek oda, az még mindig rejtély…

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1014245115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása