Folytatódnak a spicces történelmi mesék a Comedy Centralon
2017. szeptember 16. írta: redbandita

Folytatódnak a spicces történelmi mesék a Comedy Centralon

Új epizódokkal tér vissza a képernyőre a Comedy Central saját gyártású sorozata. A magyar történelem sorsfordító vagy éppen kevésbé ismert eseményeit alternatív nézőpontból megközelítő Tömény történelem második évada szeptember 22-én debütál a humorcsatornán. A tizenhét részből álló szériát Spáh Dávid rendező jegyzi, hazánk hírességei pedig poharat ragadnak, hogy némi alkohol segítségével gondoljanak újra egy- egy történelmi sztorit és meséljék el saját, hajmeresztőbbnél hajmeresztőbben szórakoztató verziójukat, melyeket aztán nagyszabású díszletek között, korhű jelmezekben, józan színészek adnak elő, hang nélkül, szájszinkronnal, tátogva.

papp_rasko_ganxsta_tomeny_tortenelem.jpg

A premierepizódban Badár Sándor és Papp Szabi, a Supernem frontembere tömény ihletettségben világít rá Jókai Mór elhamarkodott forradalmának és Kinizsi Pál fergeteges karrierjének történelemkönyvekből kimaradt történetére.

A további epizódokban pedig olyan mesélők áldozzák fel józanságukat a történelmi hiteltelenség kedvéért, mint Fluor Tomi, Anger Zsolt, Felcser Máté, Kamarás Iván, Ganxsta Zolee vagy a legújabb stand-up generáció tagjai. A kifacsart históriákat pedig közkedvelt sztárok, többek között Gryllus Dorka, Trokán Nóra, Rezes Judit, Nyári Dia, Kamarás Iván, Árpa Attila, Anger Zsolt és Gáspár Tibor keltik életre.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8812892814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása