SZIN 2017 - Inna és Majkáék bevették a Tisza partot
2017. augusztus 26. írta: redbandita

SZIN 2017 - Inna és Majkáék bevették a Tisza partot

A péntek este is remek hangulatoz hozott az Újszegedi Partfürdőn, még olyan világsztár is ellátogatott a Napfény városába, mint Inna. De persze sok más remek formáció is a húrok közé csapott, mint Majka & Curtis, a Vad Fruttik, a Kiscsillag, vagy a Supernem.

20170825_190030.jpg

Általában mindig az utolsó két napon a legnagyobb a tömeg a SZIN-en, most így volt ez. Már a viszonylag korai koncerteken is sokan voltak, estére pedig hatalmas tömeg bulizott, énekelt, táncolt. Szerencsére az idő is remek, egyszer sem kapott el senkit a zivatar, és mindennap egyre melegebb van.

A Dumaszínház két nagyágyúja, Aranyosi Péter és Ráskó Eszter alapozta meg a jó hangulatot a Captain Morgan Arénában, utánuk nem sokkal a Nagyszínpadon is elkezdődtek a programok, a Mary Popkids nyitotta a pénteket. Az őket követő Majkáék koncertjén már nagy tömeg volt, és mindenki együtt énekelt, ugrál, szokásos remek formájukat hozták a fiúk. De hagy emeljem ki személyes kedvencemet, Kollányi Zsuzsit, aki nemhogy nem öregszik, de egyre csinosabb és fiatalabbnak tűnik a fiúk mellet. Bocs, srácok! 

20170825_185846.jpg

Én azt szeretem Kollányi Zsuzsiban, a hangján kívül persze, hogy tök jól feltalálja magát a két nagyszájú mellett és hogy szó szerint átél minden dalt, minden porcikájából árad a zene. Imádom! (Még az is lehet, hogy miatta olyan műsorra is ráfanyarodok, mint a Sztárban sztár :P)

Szóval Majkáék megint leigázták a Tisza parti bulizókat, és egyik vagy talán legnagyobb slágerüket kétszer is lenyomták. Persze, hogy a Belehalok-ra gondolok. A második körben le is jöttek a közönséghez, és pacsiztak, meg szelfiztek az első sorban állókkal. Remek buli volt!

20952963_1435141483187566_479010319310988940_n.jpg@MajkaFacebookoldala

Majkáékkal egy időben lépett a színpadra Odett, Maszkura és a Tücsökraj, valamint a Pál utcai fiúk. Aztán a Vad Fruttik következtek, ők is szokásos slágereiket énekelték el. Ez idő alatt lépett fel a Kiscsillag is, szóval aki mindegyiket szereti, annak kicsit rohangászós estéje volt.

Az idei SZIN egyik sokak által várt fellépője, Inna lépett a színpadra, olyan 22 óra körül, és elég keveset, egy órát énekelt, így persze néhány nagyobb sláger is kimaradt a repertoárból. Őszintén szólva eléggé playback-nek tűnt, de lehet, hogy messze álltam... Az biztos, hogy nagyon kedves volt, minden szám között kommunikált az addigra már óriásivá duzzadt tömeggel, le is jött a színpadról, a közönség közé. Még magyarul is mondott néhány szót, sőt 1-2 sort énekelt is. Remek bulit csinált a kishölgy!

Aki végignézte Inna koncertjét, egy kicsit még eltudott csípni a 30Y és Hiperkarma előadásából is.

Ma is remek bulira számíthatunk, hiszen (a teljesség igénye nélkül) fellép: The Biebers, Péterffy Bori és a Love Band, Anna and the Barbies, Wellhello, Punnany Massif. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr5312780650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása