Néhány dolog, amit érdemes tudni a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiről
2016. szeptember 27. írta: redbandita

Néhány dolog, amit érdemes tudni a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekeiről

Ezen a héten egy különleges filmélmény jön a mozikba. Érkezik a fékezhetetlen fantáziájú Tim Burton legújabb filmje a Vándorsólyomkisasszony különleges gyermekei.

A Ransom Riggs ifjúsági sikerregénye alapján készült film hűen a rendező korábbi filmjeihez igazi egyedi látványvilággal és különleges karaktereivel varázsol minket el egy izgalmas világba. A film főszerepében a mindig remek Eva Green, Asa Butterfield, Ella Purnell, Samuel L. Jackson és Judi Dench.

A film alapjául szolgáló könyvsorozat mind három kapható országszerte a könyves boltokban a Kossuth Könyvkiadó gondozásában. (A második rész az Üresek városa, a harmadik pedig a Lelkek könyvtára.)

unnamed_22.jpg

Budapesten több könyvesboltban is alkalmatok lehet kicsit mélyebbről is megismerkedni a filmmel és Tim Burton világával. Lapozgassátok kedvetekre a film Art Bookját a Fejtő Ferenc, az Örkény István és a Móricz Zsigmond Könyvesboltokban.

unnamed_1_2.jpg

Miről is szól?

Jake imádott nagyapja nagyon szeretett füllenteni. Sokat emlegetett gyerekkori emlékei mind olyanok, mint a tündérmesék. A srác nem sokat örököl a nagypapája után: csak pár furcsa feljegyzést – amelyekről hamarosan kiderül, hogy nyomok, amiket követve Jake egy különleges világ felé indulhat el.

Még az is lehetséges, hogy az öreg nem volt hazudós, és legőrültebbnek tűnő történetei valóban megestek. Igazán létezik a Sziget, igazán lehet az időn kívül élni, és működik Vándorsólyom kisasszony iskolája, ahova azokat fogadják be, akik kivételes képességeik miatt kívül rekednek az emberi társadalmon.

Sajnos az sem volt kitaláció, hogy ez a világ nagy bajban van: és talán éppen Jake az, aki megmentheti. Ha először elhiszi, hogy ő is különleges…

A film szinkronos 2D, 3D és 3D OV változatokban lesz látható a mozikban.

A különleges ikrek ellepték London utcáit. A film ikonikus karakterei London népszerű helyszíneit járva, valamint a jellegzetes londoni metrón utazva lepték meg a járókelőket.

image088.jpgfilm fülbemászó betétdalát (’Wish That You Were Here’) a hazánkban is népszerű Florence and the Machine zenekar jegyzi.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr8911749127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása