Premierek és szupermaratonok a Nickelodeonon
2016. augusztus 12. írta: redbandita

Premierek és szupermaratonok a Nickelodeonon

Számos izgalmas meglepetést tartogat a gyerekeknek augusztusban a Nickelodeon. A hétvégén, mint megszokhattuk, új epizóddal jelentkezik a Tini Nindzsa Teknőcök és a Bella és a Bulldogok, a nyár utolsó hónapja ráadásul különleges maratonokról is szól majd vasárnaponként 13.00 órától a csatornán.

Augusztus 13-án, szombaton és 14-én, vasárnap Nicky, Ricky, Dicky és Dawn maratonnal kedveskedik a nézőknek a Nickelodeon. A különc Nicky, a szuperokos Ricky, a vagány Dicky, és négy másodperccel idősebb nővérük már idáig is megmutatták, hogy a négyes ikrek élete korántsem unalmas, most pedig még nagyobb kalandok várnak rájuk.

nicky_ricky_nicky_dawn_nick.jpg

A maraton mellett régi jól ismert sorozatok új részeivel is várja a kicsiket és a nagyokat a csatorna, mint minden vasárnap. A New York csatornáiban élő, pizzamániás négy teknőcöt senkinek sem kell bemutatni: már több mint harminc éve mentik meg a világot a gonoszoktól, a Tini Nindzsa Teknőcök vadonatúj  epizódjaiban újabb ellenséggel kell szembenézniük Donatellóéknak. A Bella és a Bulldogok rajongói is új részeknek örülhetnek: szokatlan és izgalmas, hogy egy pom-pom lány helytálljon a suli focicsapatában, ezért garantált, hogy izgalmasan alakul Bella élete az új epizódokban is.

tini_nindzsa_teknocok_nick.jpg

Az augusztusi szombatokon és vasárnapokon érdemes lesz egyenesen „odaköltözni” a TV elé 13.00 órától, hiszen a Nickelodeon a napi premierek mellett maratoni sorozat-vetítésekkel is készül, vagyis egymás után sok-sok epizódot láthatnak a gyerekek a kedvenc sorozataikból. 13-án és 14-én a Nicky, Ricky, Dicky és Dawn epizódjai futnak majd egymás után, míg 20-án és 21-én az iCarly-rajongók kapnak egy nagy adagot kedvencükből, a valódi websztárrá váló Carlyból és csapatából. Végül, a 27-i és 28-i hétvégén pedig a V, mint Viktóriát vetíti a csatorna maratoni mennyiségben, így Toriért is órákon át lehet majd izgulni, miközben barátságokon és ellenfeleken keresztül próbál érvényesülni az elit, hollywoodi művészsuliban.

icarly.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1110409480

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása