Néhány Hegyaljás koncert új helyszínre kerül
2015. július 15. írta: redbandita

Néhány Hegyaljás koncert új helyszínre kerül

A Kingdom of Hegyaljára tervezett Nightwish, Truckfighters és At The Gates után a Rudimentalnak és a The Darkness-nek is megvan az új helyszíne. A Rudimental a Sziget Fesztivál zárónapján, míg a brit rockegyüttes a Dürer Kertben lép fel.

1280x720.jpg

Mint az már köztudott, a tokaji fesztivál 0. napjára tervezett Nightwish és Sorronia koncerteket július 15-én 18 órától a PeCsa Music Garden szabadtéri színpadán tartják meg, amelyre érvényesek a Kingdom of Hegyalja szerdai napjára megvásárolt jegyek, valamint a bérletek. A skandináv rockzene rajongói július 16-án 20 órától tombolhatnak majd a Dürer Kert nagytermében a Truckfighters és az At The Gates buliján, amelyre beléphetnek a csütörtöki napra megvásárolt Kingdom of Hegyalja jegyekkel, valamint a bérletekkel. Július 17-én 19 órától szintén a Dürer Kertben lép majd fel a brit rockbanda, a The Darkness. A koncertre érvényesek a Kingdom of Hegyaljára megvásárolt pénteki napijegyek, valamint a bérletek.

Mostanra pedig a  zárónapra tervezett Rudimental is kapott helyet: a Sziget Fesztivál utolsó napján, augusztus 16-án zenél majd 17:45-től a nagyszínpadon. A korábban megvásárolt vasárnapi Kingdom of Hegyalja jegyek, valamint a bérletek érvényesek a Sziget zárónapjára. Ez esetben a belépők átváltásának pontos menetéről a www.kingdomofhegyalja.hu oldalon találnak majd információt az érdeklődők. További fellépők átszervezése még folyamatban van.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr57634764

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása