Programajánló - STRAND – Nagyon Zene Fesztivál
2013. augusztus 17. írta: Szilvásgombóc

Programajánló - STRAND – Nagyon Zene Fesztivál

Holnaptól három napon keresztül a Petőfi Rádió és a Telekom jóvoltából még egyszer bulizhatunk Zamárdiban. A szabad strandon kerül megrendezésre a Starand. Nagyon Zene Fesztivál augusztus 18-21. között. Ez idő alatt a Petőfi Rádió hallgatói által szeretett előadók lépnek fel, három színpadon.

strand0720_550.jpg

A rendezvény második napján este 23:10 kor lép színpadra Magyarországon először a Fall Out Boy, akik néhány évvel ezelőtt bejelentették, hogy szünetet tartanak. Idén áprilisban tértek vissza Save Rock and Roll című albumukkal. Személy szerint én miattuk látogatok ki a fesztiválra. Nagyon szeretek koncertre járni, sokkal inkább mint szórakozó helyre menni táncikálni (persze az sem rossz ;) , de ha választani kell...), ennek ellenére még nem látogattam ki egy fesztiválra sem. Szóval ez a nap nem csak a Fall Out Boy-nak és rajongóiknak lesz premier, hanem (több szempontból) nekem is.

A pontos programot itt találjátok meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr725464619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása