Interjú Alan Cummingal, a Férjem védelmében sztárjával
2013. február 22. írta: redbandita

Interjú Alan Cummingal, a Férjem védelmében sztárjával

Nemrégalan_cumming_2.jpgiben írtunk Nektek arról, hogy a Universal Channel műsorra tűzi A férjem védelmében negyedik évadát. Ezzel kapcsolatban egy interjú is készült Alan Cumming-al azaz Eli Golddal, most ezt szeretnénk megmutatni Nektek teljes terjedelmében, amit köszönünk a Red Lemon Medianak.

1. Hol folytatódik Eli története a negyedik évad elején?

A.C.: „A negyedik évad elején Eli visszatér a kampányba. Peter indul a kormányzói pozícióért és ezzel Eli visszatér természetes közegébe. Visszatér a politikai életbe. Ez nagyon szórakoztató számomra.”

2. Tényleg annyira elnéző Eli, mint amilyennek látszik?

A.C.: „Eli könyörtelen, de nagyon lojális, nagyon figyel arra, hogy mikor mit tesz, de fel van készülve arra, hogy megtegyen bármilyen durva és gátlástalan dolgot, ha ez kell ahhoz, hogy elérje a céljait. De azt hiszem valójában igazán jószívű.”

3. Hogy alakul Eli kapcsolata a Florrick családdal a negyedik évadban?

A.C.: „Eli egyfajta gondviselővé lép elő a család életében - Alicia, Peter és Jackie számára egyaránt. Amikor belevág valamibe nem csak egy kis részre figyel, hanem egész helyzetet próbálja értelmezni.”

4. Hogy tudnád leírni az Eli és Alicia közti kapcsolatot?

A.C.: „Úgy gondolom Eli őszintén kedveli Aliciát. A kapcsolatuk az első évad óta fejlődik, tart a kölcsönös megértés és tisztelet felé. Szükségük van egymásra, azért, hogy elérjék, mait akarnak. Egy kicsit olyan kölcsönösen fedezzük egymást dolog.”

5. Milyen változásokkal kell Elinek szembenéznie a negyedik évadban?

A.C.: „Egyértelműen a választás a legnagyobb kihívás most Eli életében. És ebben az évben olyan sötét felhők gyűlnek Eli feje fölé, amik igazán izgalmassá teszik a történetét. Úgy érzem a negyedik évad végére Eli sok sötét dologgal kerül madj szemben, és egy kicsit elveszett lesz.”

6. Mit gondolsz a változásokról, amik a karaktered személyiségében történtek?

A.C.: „Nem láthatod előre, hogy milyen lesz a változás és nem tudod megjósolni, hogy mi fog történni a következő héten. Szeretem az ilyen meglepetéseket, főleg ha ilyen jó a forgatókönyv. Jó olvasni, hogy mi fog történni veled.”

7. Mit akar Eli Petertől?

A.C.: „Úgy gondolom Eli segíteni akarja Peter útját egészen a Fehér Házi. Úgy látja Petert, mint saját politikai hallhatatlansága zálogát.”

8. A közönség együtt érez majd Peterrel ebben az évadban?

A.C.: „Peternek vezekelt, ezt szeretik az emberek. Ha valami nagyon rosszat teszel, az visszaüt, de ha megbűnhődsz érte, Amerika szeretni fog. Szeretjük, ha valaki törleszt, és Peter ezt tette. E mellett pedig jóképű, jól végzi a munkáját és ott van az imádnivaló felesége is. De persze nem minden tökéletes: az imádnivaló feleségével éppen külön vállnak, vagyis jobban szeretem azt a kifejezést, hogy „hidakat építenek”, nem pedig javítgatják a kapcsolatot; ez ilyen házastársi dolog.

9. Felfedi Eli az igazságot Alicia és Peter házasságáról a negyedik évadban?

A.C.: „Eli már amúgy is hazudik a kapcsolatukról, pont úgy, ahogyan azt az előző évadban is tette. Hidakat javítgatnak, kapcsolatot foltozgatnak, hidakat építgetnek - Eli tud mindent, és csak a jóváhagyásra vár.”

10. Ki tűnik még fel a csapatban a negyedik évadban?

A.C.: „Az egyik vendégszereplőnk ebben az évadban Miriam Shor lesz, akit én nagyon kedvelek, ő a szomszédom. Nathan Lane és Maura Tierney is feltűnik. Fantasztikus vendégszereplőink vannak ebben az évadban. Ez nagyszerű. Az a tény, hogy ez a produkció ilyen remekül van megírva idevonzza a kiváló színészeket, akik részesei akarnak lenni. Nagyon szerencsések vagyunk.”

11. Miért olyan nagyszerű Julianna Margulies a „jó feleség” szerepében?

A.C.: „Alicia Florrick nagyszerű szerep, amit csak egy igazán tehetséges és kifinomult színésznő képes megformálni. A karakter jellemzője, hogy szelíd természete ellenére széles skálán mozgó érzelmi változásokat él meg, amit nagyon nehéz eljátszani.” 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr245085646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása