Már készül az új pók
2013. február 11. írta: redbandita

Már készül az új pók

Marc Webb rendező a múlt héten New Yorkban forgatni kezdte A csodálatos Pókember 2. részét (The Amazing Spider-Man 2., hazai bemutató: 2014. tavasza). A két főszereplő, Andrew Garfield és Emma Stone természetesen vele van, de hamarosan csatlakozik hozzájuk Jamie Foxx is, aki ebben a részben a főellenséget, Elektrót játssza majd, és kiválasztották a pók legjobb barátját, Harry Osbornt is: őt Dane DeHaan alakítja majd. Visszatér a stábba Sally Field is, illetve új szereplőként feltűnik Shailene Woodley, mint Mary Jane Watson.

s_DF-03738_rV2.JPGIntercom

Bár a produkció továbbra is titkolja, hogy pontosan miről szól majd az új történet, az biztos, hogy Peter Parker nem tartja be a Gwen apjának tett ígéretét – nem marad távol a néhai rendőrfőnök lányától, és az is biztos, hogy az új kaland gyökerei is a Pókember rejtélyes múltjában gyökereznek: így az érettségi előtt álló szuperhős folytatja az első részben kezdett nyomozást.

IC Press

Az első részről Loretta írt Nektek. Emma Stone-t pedig én vettem górcső alá.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr375069502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása