Dexter 7X02 Sunshine And Frosty Swirl
2012. október 13. írta: redbandita

Dexter 7X02 Sunshine And Frosty Swirl

Az előző rész talán még annál is izgalmasabban zárult, mint ahogy a hatodik évad. Tulajdonképpen nem is zárult le és pont ez tette érdekessé. Debra rájön Dexter titkára ennyi világos, a kérdés az, hogy mi lesz ezután. Ami érdekes számomra, hogy eddig nem volt olyan évad, hogy ne bukkant volna fel valami brutális sorozatgyilkos Miami-ban. Ebben a szériában eddig nem történt ilyen, inkább valamiféle maffiacsoport tagjait ismerjük meg. Talán a sorozat készítői most Dexterre fókuszálnak majd, hiszen Debra, és Louis is a nyomában van. De LaGuerta is forró nyomon van... Talán Dexter végül a börtönben köt ki?

dexter-season7-banner.jpg

Szóval ott maradt abba sztori, hogy Debra rákérdez Dexternél az igazságra: "Are you a serial killer?" Dexter pedig nem tagadja, mindent bevall a Sötét útitársról. Innentől a kérdés már csak az, hogy Debra hogyan reagál... Nos elég sajátosan, miután kifaggatja Dextert hááát elszalad. Igazán felnőttes, nem igaz? Dehát az vessen követ rá, aki jobban reagálna a helyében. Dexter utána fut és úgy tűnik, hogy Deb nem fogja börtönbe juttatni a bátyját, legalábbis egyelőre nem. De kitalál valamit, ami talán még ennél is rosszabb. Egyfajta terápiát akar neki csinálni, amivel leszoktatja a gyilkolásról. Jópofa. Magához költözteti és szinte éjjel nappal a nyakán lóg, hát az már biztos, hogy Dex nehezen fog tud élni a hobbijának ebben az évadban.

1_595.png

Sőt nagyon úgy fest, hogy többekkel is összetűzésbe kell, hogy kerüljön. Itt van rögtön a tavalyi évben feltűnt, Louis (Josh Cooke), aki ugyebár küldött Dexternek egy kis ajándékot, Dexter megfenyegeti a férfit, akiről kiderül, hogy korábban egy másik munkatársára is rászállt. Louis azt mondja csak azért akarta megleckéztetni Dextert, mert az még korábban leszólta a projektjét, de igazából ez elég gyanús, szerintem lesznek még bajok ezzel a fickóval. Dex futni hagyja a fickót, de csak azzal a feltétellel, hogy az elhagyja Miami-t.

Eközben LaGuerta (Lauren Vélez) már biztos abban, hogy az általa megtalált bizonyítékon Travis vére van, és arra is rájön, hogy látott már ilyet korábban is, méghozzá a Bay Harbouri mészáros eseténél, amit ugyebár az FBI Doakes őrmester nevéhez kötött. Kérdés, hogy Maria meddig jut el a nyomozásban és hogy mihez kezd majd az információval.

Érdekesség, hogy sorozatgyilkosunk továbbra sincs, még mindig a maffaicsoport tagjai körül zajlanak az események. A rendőrség még mindig Mike gyilkosát keresi, egy sztriptíztáncosnő és egy kidobó segítségével értesülnek egy bizonyos Viktorról, ám aki látta az évad első részét az tudja, hogy belőle már nem igen facsarnak ki beismerő vallomást. A táncosnő (Katia Winter) egyébként kezd közel kerülni Quinn-hez (Desmond Harrington), aminek biztosan lesznek még következményei.

Az epizódban egyébként a rendőrség egy sorozatgyilkos ügyét vizsgálja, aki azt az információt tudatja, hogy bizonyos áldozatait még nem találták meg, de ő segít az ügyek felgöngyölítésében. Kezdetben a férfi azt mondja megbánta tettét és ezért akar jó útra térni, Dexter már majdnem elhiszi a hallottakat amikor is.... De ezt nyilván nem írhatom le :)

A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr764829308

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása