Mila Kunis tervei a jövőre...
2012. július 22. írta: redbandita

Mila Kunis tervei a jövőre...

Öt év múlva családot alapít és producer lesz Mila Kunis, mert a színészkedésből lassan elege van, írni pedig nem tud.

– A színészek életét felzabálja ez az iparág, ezért öt év múlva már a kamera másik oldalán képzelem el magam – mondja a 28 éves színésznő. – Leginkább a producerkedésbe lenne jó belekóstolni. Sajnos az írás ki van zárva, mert egy e-mailt sem tudok rendesen megfogalmazni, de a filmezés más területeit szívesen felfedezném. Persze addigra már lesz családom is, ez a legfontosabb.

mila-kunis-hot2-465x678.jpg

Mila egyébként szerény életet él, már ahhoz képest, hogy mennyi pénze van.

– Nyolc évig szerepeltem az Azok a '70-es évek show-ban, és több mint egy évtizedig a Family Guy egyik hangja voltam, tehát anyagilag elég szerencsés helyzetben vagyok. De nem szórom a pénzt, mármint olyan értelemben, nincs 20 asszisztensem, nem járok magángéppel, és ha rám jön az ötperc, nem költök el százezreket a butikokban. Az egyetlen luxus, amit megengedek magamnak: válogatok a szerepek között, mert nem muszáj minden vacak melót elvállalnom.

A színésznőt legközelebb a Ted című vígjátékban láthatjuk: megpróbálja elérni, hogy barátja (Mark Wahlberg) kinőjön a kamaszkorból, amihez szakítania kell életre kelt plüssmackójával, Teddel. A hazai premier augustus végén várható.

Hír forrása: UIP Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr744668002

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása