Átigazol-e Fábry?
2011. december 13. írta: redbandita

Átigazol-e Fábry?

Korábban beszámoltam már Nektek arról, hogy a Fábry Show megszűnését találgatják. Nos azóta már tudjuk, hogy az RTL Klub tényleg nem indította el ősszel az Esti Showdert. Akkor még arról szóltak a hírek, hogy ha nem is szeptemberben, de később elindul a műsor. Így december közepén azért már elég világosan látszik, hogy nem fog már idén elstartolni. Sőt! Hetek óta arról cikkezik a bulvársajtó, hogy Fábry Sándor a köztévére igazol. Annyi biztos, hogy Fábry tényleg tárgyal az M1-el és a köztévé vezetői már most azt tervezgetik, hogy milyen időpontba tegyék a műsort. Ám egyelőre még semmi sem biztos, hiszen Fábry továbbra sem írt alá semmilyen szerződést. Az viszont biztos, hogy ha a szerződés létrejön akkor az RTL Klub akár 10 milliós bírságot is kiszabhat a showmannek, hiszen érvényes szerződése van velük. Az is biztos, hogy ha Fábry elfogadja a köztévé ajánlatát akkor új producerrel kell dolgoznia, hiszen Kovács Kristóf évek óta hangoztatja, hogy ő többet nem dolgozik a köztévének.

0_fabry1_fill_616x306.JPG

A leendő műsorról annyi derült ki eddig, hogy sokkal több stand up-ot fog tartalmazni, mint beszélgetést. Egyelőre úgy fest, hogy kéthetente csütörtök esténként fog adásba kerülni, így az egyre nagyobb nézettségű DTK (D. Tóth Kriszta beszélgetős műsora) már nem hetente kerülne adásba, csak kéthetente.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr953462968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása