X-Faktor 2011. 11. 12. - Nagy Feró első vesztesége
2011. november 14. írta: redbandita

X-Faktor 2011. 11. 12. - Nagy Feró első vesztesége

Először is elnézést, hogy csak most jelentkezek a beszámolóval, de a hétvégén egy kicsit hááááát elfáradtam, maradjunk ennyiben (értsd egy kicsit másnapos voltam :P) és nem tudtam volna tegnap épkézláb mondatokkal jellemezni az adást. Na de térjünk a lényegre, azaz a szombat esti X-Faktorra. Nem tudom leleplezni csalódottságomat e cikk megírásakor, mert az egyik kedvencemnek kellett távozni a műsorból és ez nagyon elszomorít. Tudom, hogy egyre nehezebb, hiszen fogynak a versenyzők, és egyre szorosabb a mezőny, de akkor is nehéz...

@RTL Klub

Az este folyamán díjnyertes előadók vagy díjnyertes dalok hangzottak el. Elsőként a Rocktenors lépett a színpadra egy Guns'NRoses dallal, a Don't Cry-al. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy rossz volt, de igazából semmi újat nem mutattak a fiúk. Hozták a szokásos "rocktenors" stílust, és ennyi...

A fiúkat Bagosi Alexa a Pussycat Dolls dalával követte, az I Don't Need a Man-el. Én nagyon kedvelem Alexát, őszintén szólva az egyik kedvencem, de ez most nem sikerül annyira jól. Azt gondolom, hogy már maga a dalválasztás sem volt túl szerencsés, így szerintem egy kicsit Nagy Feró is okolható a gyengécske (a többiekhez képest) produkció miatt:

Aztán jött Baricz Gergő a Kings Of Leon Use Somebody című dalával, és el kell mondjam, valószínűleg szem nem maradt szárazon. Gergő hétről-hétre egyre ügyesebb. Geszti Péter is megdicsérte Őt is a mentorát is, akinek még egy puszit is lenyomott:

Ahogyan már az elmúlt hetekben megszoktuk, három dal után reklám. Aztán Kováts Vera zúzta szét a színpadot, Tóth Gabi Elég volt című slágerével. A mentoroknak annyira nem tetszett, pedig szerintem Vera most megint valami újat tudott megmutatni magából:

A lányzót Tarány Tamás követte, akinek a kisfilmjéből megtudtuk, hogy a stressz miatt nem igazán megy neki a diéta, de azt gondolom, hogy ez nem gyengítette el Tamás produkcióját. Keresztes Ildikó egyenesen arra célozgatott, hogy a fiú leénekelte Ákost, a Minden most kezdődik el című dallal.

"20 éve várok arra, hogy egy ilyen férfitorok megszülessen" (Keresztes Ildikó)

" Lehet, hogy durvát fogok mondani, de nem is vettem észre, hogy kövér vagy... (Nagy Feró)

Aztán jött Lil C a Fekete Vonat Hol van az a lány? című slágerével. Őszintén szólva a srác nem tudta felülmúlni múlt heti produkcióját, sőt inkább alulmúlta. A mentoroknak sem igazán tetszett.

"Az igaz, hogy lenyomtál itt egy szaltót, de az a cirkuszba való" (Nagy Feró)

Ismét reklám majd Muri Enikő következett, aki megint nulla érzelemmel énekelt egy érzésekről szóló dalt. Robbie Williams Feel című számát, a mentorok csakúgy, mint az előző hetekben megdicsérték énektudását, és elmondták, hogy továbbra sincs érzelem abban, amit Enikő csinál. Malek Miklós konkrétan azt mondta, hogy SEMMI nincs Enikő produkciójában.

Végül már csak Kocsis Tibor maradt, aki elvesztett édesanyjáról/édesanyjának énekelte Friderika Kinek mondjam el vétkeimet című dalát. Nekem itt volt az est egyetlen libabőrt okozó pontja. A mentorok meghatódtak és megdicsérték Tibit, még Ördög Nóra és maga Tibi sem nagyon tudott megszólalni a dal végén.

A közös produkcióban az énekesek Tóth Vera Sorskerék című slágerét adták elő.

A meglepetés produkció Wolf Kati volt, aki nemrég megjelent lemezéről énekelte a Vár a holnap című dalát:

Aztán elérkeztünk a továbbjutók felsorolásához. Hárman maradtak a színpadon: a Rocktenors, Bagosi Alexa és Lil C. A biztos továbbjutó a Rocktenors lett, ami elég meglepő tekintve, hogy ők szinte állandóan párbajoznak.

A párbajt Alexa kezdte:

Majd Lil C következett:

Nagy bánatomra a mentorok 3:1 arányban Alexát küldték haza, ezzel másodszor is megmentve a táncos fiút.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr583382087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása