Supernatural 7. évad 3. rész - The Girl Next Door
2011. október 09. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 7. évad 3. rész - The Girl Next Door

Örömmel jelentem Bobby életben van. És ami talán még akkora öröm, a speciális könyvtára is megvan. A mindenre felkészült, tapasztalt vadász mindent lemásolt és jól elrejtett. Szóval most már csak össze kell szedi. 


Mindezt azután tudjuk meg (Rufus faházában), hogy Bobby kimentette a fiúkat a Leviatánoktól hemzsegő kórházból. Sam még mindig a fejével harcol, Dean pedig alig várja, hogy megszabadulhasson a gipsztől. Ettől eltekintve akár lehetnének akár jól is, de nem. Most már biztos, hogy a Leviatánokat nem lehet megölni, bár én ezt finomítanám. Még nem tudják, hogyan kell. De csak idő kérdése, hiszen a Winchester fiúról van szó!
 
Amíg Dean lábadozik és Bobby a könyvárát gyűjtögeti, megismerkedhetünk Sam múltjával. Amyvel, aki egy szörnyeteg, aki az emberek agyával táplálkozik. Sam pedig évekkel ezelőtt futni hagyta. Amy mára talált „kulturált” megoldást (már ha lehet az emberi agyat kulturáltan fogyasztani). Ám a nőnek ezúttal nincs más választása, a fia haldoklik friss táplálék kellett neki. Sam így akadt a nyomára, és a múlt megismétli önmagát. A nyomokat azonban nem csak Sam, Dean is követte.
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr363290619

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása