Olivia Wilde a Change up című vígjátékról nyilatkozott
2011. szeptember 07. írta: redbandita

Olivia Wilde a Change up című vígjátékról nyilatkozott

Egyre sikeresebbek a csak felnőtteknek ajánlott vígjátékok, amelyek tele vannak harsány, durva poénokkal. Olivia Wilde (Doktor House 13-asa) egy ilyen komédiában lesz látható hamarosan: a Testcserében (hazai premier: november 24.) két férfi vágyának ő a nem is olyan titokzatos tárgya. "Ritka az olyan forgatás, hogy csak ránézek a másik szereplőre, és mind a ketten azonnal röhögni kezdünk" – mesélte a színésznő. "A Testcsere ilyen volt, szerintem a rontott jelenetekből három másik filmet is össze lehetne vágni, mert ilyen brutál poénokkal most találkoztunk először. Manapság a vígjátékok egyre kijjebb tolják a határokat, nem számít tabunak már a szex, az anyagcsere vagy a hagyományos értékrend."

Olivia a film amerikai premierjén:

"Szerintem ez az Internet miatt van, mert a hálóra bárki föltolhat bármit, és a kommenteket is hiába moderálják, kódolva is lehet malackodni vagy anyázni. Aztán ha valaki jól szórakozik az interneten, a moziban azt várja, hogy a jegy áráért még rátegyenek egy lapáttal. Nos, rajtunk ez most nem múlt!" fejtette ki véleményét Olivia.

A Testcserében egy menő ügyvéd (Jason Bateman) és egy javíthatatlan nőcsábász (Ryan Reynolds) önfeledt alkoholizálás után arra ébred, hogy a másik testében lakik. Ezek után egymás életében kell helytállniuk, aminek kegyetlen és rémisztő következményei lesznek.

Hír forrása: UIP-Duna Film

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr933208558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása