Lezárult egy korszak
2011. június 01. írta: redbandita

Lezárult egy korszak

15 év után tegnap este, mi magyar nézők is elköszöntünk az egyik legnépszerűbb kórházsorozattól, a Vészhelyzettől! Ez volt az első olyan jellegű sorozat, ami szinte valóságosként mutatta be egy amerikai sürgősségi osztály mindennapjait. Korszakalkotó és forradalmi jellege miatt tudott 15 szezonon keresztül az egyik legnézettebb sorozat maradni. Olyan színészek kezdték itt pályafutásukat, mint George Clooney (dr. Ross), Noah Whyle (dr. Carter), Anthony Edwards (dr. Green), Goran Visnjic (dr. Kovac), Maura Tierney (Abby Lochart), Mekhi Phifer (dr. Pratt) vagy Julianna Margulies (Carol Hathaway).

A sorozat többféle rekordot is tart, pl. a legtöbbször jelölték Emmy-díjra (a sorozatok "oscarjára"). Noah Whyle szerepelt a legtöbb részben, szám szerint 254-ben, az is elismerésre méltó, hogy a 15 évad alatt nem lankadt a nézők érdeklődése. Én azért kedveltem a Vészhelyzetet, mert az 50 percben mindig volt valami megrázó, vicces, szomorú és vidám. A szereplők folyamatos fejlődésen mentek keresztül, de mindenkinek voltak jó és rossz tulajdonságai, ettől voltak szerethetőek. Én nagyon sajnálom, hogy vége lett...

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr132948164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása