Főszereplő távozik a sorozatból
2011. május 26. írta: redbandita

Főszereplő távozik a sorozatból

A TV2 nemrégiben hírül adta Lisa Edelstein már nem szerepel a Doktor House ősztől induló nyolcadik évadában. A sorozat producere korábban úgy nyilatkozott, hogy nem tudja elképzelni a folytatást doktor Cuddy nélkül, ezért mindent megpróbál, hogy maradásra bírja. A pletykák szerint a sorozat készítőinek a költségvetést kellett csökkenteni, Lisa pedig nem vállalta a szereplést kevesebb fizetésért. Annyi már biztos, hogy Hugh Laurie, Omar Epps (Foreman), Robert Sean Leonard (dr. Wilson), Olivia Wilde (13-as) és Peter Jacobson (Taub) is aláírták szerződésüket a nyolcadik és egyben utolsó évadra. Jesse Spencer (Chase) válasza még rejtély...
A rajongók egyelőre abban bíznak, hogy az augusztusi forgatások megkezdése előtt Lisa esetleg meggondolja magát, hiszen nehéz lenne elképzelni nélküle a sorozatot. Ti mit gondoltok?

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr402934294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása