Anya kerestetik - Billboard Dad [1998]
2011. május 01. írta: redbandita

Anya kerestetik - Billboard Dad [1998]

Ha megtehetitek akkor ma üljetek le az anyukátokkal, vagy akár családilag és nézzetek meg valamilyen kedves vagy vicces filmet. Hiszen mégiscsak ma van Anyák napja! Akár ezt a családi vígjátékot is választhatjátok, szerintem nem fogtok csalódni!

Mary-Kate és Ashley Olsen egyik legkorábbi filmje, amelyben megözvegyült apukájuknak keresnek új barátnőt. Nem is akárhogyan! Óriásplakáton adnak fel hirdetést, amit egyébként a férfi tudta nélkül tesznek. 

Nézzétek milyen fiatalok voltak még az ikrek:

Emily és Tess anyukája meghalt és a művészként dolgozó édesapjuk ezt nem tudja feldolgozni. Évek óta nem mozdul ki a műhelyéből, nem megy emberek közé és a legkevésbé sem ismerkedik meg nőkkel. Minden egykori szerelmére emlékezteti, folyton róla beszél. A lányok kezdnek aggódni érte, és az egyik barátjuk tanácsára hirdetést adnak fel. De nem akarják ezt az interneten megtenni, egy sokkal érdekesebb megoldást választanak. Ahogyan a bevezetőben is írtam a város egyik legforgalmasabb óriásplakátjára festenek fel egy apróhirdetést. Ezt:

Az apa nagyon rövid időn belül tudomást szerez lánykái apró kis meglepetéséről. Először nagyon mérges lesz, de aztán egy kicsit megenyhül, amikor levelek százait hozza a másnapi posta. "Poszterpapa" igazi híresség lesz minden szingli nő őt akarja. Alkut köt a lányokkal, hogy öt levélírót válasszanak ki, akiket randizni visz. A találkozók mindegyike rosszul sül el, őrültebbnél őrültebb nőkkel fut össze.

Egy véletlen folytán botlik bele Brookeba, akibe azonnal beleszeret. Randizgatni kezdenek, és Maxwell szinte szárnyal a boldogságtól. Ám a kialakuló kapcsolatnak hatalmas problémákkal kell megküzdenie pl. a lányok kifejezetten rossz viszonyban állnak Brooke különc fiával és ott van még a gonosz menedzser is. Akinek az a célja, hogy elválassza a szerelmeseket, hogy Max újra teljes erővel a munkára koncentráljon.

Nagyon aranyos film, amit kifejezetten jól eshet Anyák napján a saját anyukátokkal megnézni, vagy együtt az egész családdal.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr612867295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása