Justified - A törvény embere 2. évad 1. rész (201.)
2011. február 26. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 2. évad 1. rész (201.)

A hosszúra nyúlt szünet után megérkezett a második évad. A tengerentúlon február 9-én volt második szezon első epizódjának premierje. Úgy sejtem nálunk még várni kell, hogy az AXN műsorra tűzze a folytatást. De addig sem maradtok Justified nélkül. Akik nagyon kíváncsiak, azok úgyis megszerzik… a türelmesebbek pedig itt olvashatnak (szokás szerint) heti rendszerességgel beszámolót az egyes epizódokról. Na de hogy is ért véget az első évad?

 
Raylan kérésére, Boyd kimenekíti Avat a tűzharcból. Ám Boyd nem hagyja magára Raylan segít neki, majd elindul, hogy kövesse azokat, akik megölték az apját.
 
Boyd követi a nőt, Raylan pedig Boydot. Így kötnek ki mind a ketten Miamiban. Raylan ellátogat Giohoz, de nem egyedül. Miamiban régi főnöke régi állását kínálja fel Raylannek, de nem kell neki. Csak haza szeretne menni. Nem is emlékszem, hogy valaha így beszélt volna Kentuckyról.
 
Elveszik a fegyverért a nyomozás idejére és irodai aktakukac lesz belőle. De mind ismerjük Raylant. Egy perverz után ered Rachel Brooks rendőrbíróval együtt. De mint ahogy az szokott lenni nem egy sima kis perverzről van szó. Egy sokkal nagyobb halnak dolgozik, Benettéknek. Az események mögött pedig még mindig a kábítószer áll. Benették pedig különösen kegyetlenek.
 
Mindeközben Raylan továbbra is Boyd nyomat kutatja nem sok haszonnal. De aztán kap egy fülest. Boyd visszatért régi hobbijához.

Értékelés:
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr852689172

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása