Supernatural 6. évad 10. rész - Caged Heat
2010. december 11. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 10. rész - Caged Heat

Ismét köreinkben köszönthetjük Meget, a démont, aki miatt meghalt Ellen és Jo annak idején. A bosszú pedig úgy tűnik, elmarad. Meg okkal jött vissza, Sam hamar átlát a démonon és alkut ajánl neki.
Mindig is sejtettem, hogy Samuel nagyapával valami nagyon nem stimmel. Most már tudom mi az.

 
Crowleynak nagy szabású tervei vannak a Purgatóriummal, már csak azt kell tudnia hol keresse. Ezt reméli megtudni az alakváltók alfájától, de nem jár szerencsével.
Meg Crowleyt akarja, ennek érdekében elrabolja Samet és Deant. Sam viszont hamar átlát a démonon és üzletet ajánl neki. Crowleyt, a lelkéért cserébe. Meg rá áll , így kezdődhet a „móka”. Csak azzal nem számolnak, hogy Crowley nem csak a Winchester fiúkat tartja a markában, hanem nagyapjukat és Christant is. Így nagy meglepetés éri a testvéreket, amikor megérkeznek Crowley búvóhelyére, aminek hollétét Samuel árulta el nekik.
 
Van néhány igen meglepő pillanat az epizódban. Ezek közül szinte mind Catielhez köthető. Máris mondok példát, Castiel pornót néz a tvben, Castielt megcsókolják, és végül Castiel elviszi Crowleyhoz Crowleyt.
 
 

 
És végezetül még egy kis „mézesmadzag” . Sam ismét megdöbbentő dolgot művelt, el sem tudom képzelni mi lesz a vége. Azt mindenesetre azt tudom, ennek a résznek mi lett a vége és az sem épp happy end.
 
Értékelés:

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr192509167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása