Premierfilmek a 48. héten
2010. november 24. írta: redbandita

Premierfilmek a 48. héten

A hét várva várt premierje azt hiszem egyértelműen a varázslófiú legújabb kalandjaival foglalkozik. De lesz film a pasiknak is. A koreai vagy a művészfilmek kedvelői is találnak maguknak valót! Válogassatok:

Harry Potter és a Halál Ereklyéi 1. rész - Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

Én bevallom már jónéhány filmmel ezelőtt lemaradtam, így nehéz kicsit bekapcsolódnom a történetbe. De a film sztorija az, hogy Harry, Hermione és Ron elindulnak Voldemort halhatalanságának titkát felfedezni. Nem segítenek nekik tanárok, Dumbledor sem tud már segíteni. A varázslóvilágban kitör a háború, már a Roxfort és a Mágiaügyi Minisztérium sincs biztonságban! Mindenki Harryt akarja! Hogy ebből mi lesz??

Machete: Machete

Nekem erről a filmről az jut először eszembe, hogy még sosem láttam olyat, hogy a hazi mozikban Pasik estéjét hírdetnek, márpedig ennek a filmnek a kapcsán ez is megtörtént! Ebből arra következtettem, hogy ezek pasiknak szóló akciófilm. Olyan nevek fémjelzik, mint Steven Seagal, Robert de Niro, Jessica Alba, vagy Lindsay Lohan. A film egyébként elég rossz kritikákat kapott, sokan indokolatlanul hosszúnak mondták. De unalmassággal is vádolták már.

Szerelmes lettem: Io sono l'amore

A film főszerepét Tilda Swinton játsza, már a címéből is egyértelmű, hogy egy drámáról van szó. De nem akármilyen film ez, hiszen 13 év alatt készült el, szóval nem mondhatjuk, hogy össze lett csapva. A történet főszereplőnője látszólag tökéletes életet él. De most beköszönt az életébe a szerelem. Csakhogy valaki olyanba szeret bele, akibe nem kellene!

Poézis - Mégis szép az élet!: Shi

Egy koreai film, ami rögtön el is árulja, hogy nagy valószínűséggel nem egy csöpögős, habobsbabos, rózsaszínmázas sztorit fogunk látni. A főszereplő egy 65 éves hölgy, aki megtudja, hogy beteg. Elfogja veszteni a memóriáját. Beiratkozik egy versíró, költészettel foglalkozó körbe. A cél, hogy versbe foglalja emlékeit. A koreai filmek szerelmeseinek kötelező darab!

Érzéki csalódás: Ilusiones ópticas

Az események több szálom futnak, több szereplő életét követhetjük nyomon. A szereplőket egy egészségügyi vállalat köti össze. Az egyikük egy titkárnő, a másik egy idősödő alkalmazott, akit kirúgnak. De szerepel egy biztonsági őr is a filmben, aki a cég egyik ügyfelével kerül szerelmi kapcsolatba. A szálak többször összekuszálódnak, de minden eseményt fűszerez a fekete humor.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr202470799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása