Supernatural 6. évad 6. rész - You can't handle the truth
2010. október 31. írta: Szilvásgombóc

Supernatural 6. évad 6. rész - You can't handle the truth

Mindenki az igazságot akarja. De mi van, ha megkapod? És egy cseppet sem az, mint amire vágytál? Mert fenekestül felforgatja az életed, és darabokra zúzza azt, miben eddig hittél. Az igazság végigsöpör, átgázol az életeden, és semmit sem hagy hátra, csak téged, ahogy próbálod pici darabonként összerakni magad. Újra.

 
 
Dean kétségebe esetten próbálja kideríteni, mi lehet Sam titka, ezért Bobby segítségét kéri. Ezúttal Bobby sem tud megoldással szolgálni, de a leijesztőbb talán az lehet Dean számára, hogy még Castiel sem tud mit mondani.
 
Sam és Dean ismét egy ügyön dolgoznak, sorozatos öngyilkosságokra figyelnek fel. A nyomozás során szemben találják magukat az igazság átkával és istenével. És Dean is az átok áldozata lesz és ezt ki is akarja használni. Neki most senki sem hazudhat, még Sammy sem. Szóval Dean úgy érzi itt az ideje, hogy tiszta víz kerüljön abba a bizonyos pohárba. Csak Lisa hívására nem számít…
 
 

 
Dean megtudja az igazságot, és összezúz benne mindent. Szemmel láthatóan Samet is.
 
Értékelés:

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr782411347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása