Justified - A törvény embere 1. évad 3. rész (103.)
2010. október 22. írta: Szilvásgombóc

Justified - A törvény embere 1. évad 3. rész (103.)

Ha szerda, akkor érkezik az AXN-re a Raylan Givens, a Törvény embere. Ezen a héten láthattátok az Amerikában nagy sikert aratott sorozat harmadik részét. Egy kicsit langyos lett az a rész, de a végére azért beigazolódott a gyanúm…

 
 
Az epizód elején megemlítik Raylan rendőrbíró apját, akinek ismét gondja támadt a törvény betartásával. Igaz, most "csak" gyorshajtásról van szó, de sejtetik, hogy volt ennél rosszabb is. Azt vártam, hogy Raylan ellátogat apjához, de nem. Sőt további említést sem tesz róla. Úgy fest, nincs minden rendben apa és fia közt...
 
Raylan kap egy új besúgót, Arnold Pinter személyében. Pinter információkkal rendelkezik egy szökött fegyencről, mindemellett van egy kis mellékes jövedelme is. Azt tervezi, a jutalommal eltűnik Kentuckyból, de a dolgok nem épp úgy sülnek el, ahogy számítja. Vagy mégis?? Mindenesetre szerencséje, hogy Raylan gyanút fog, mikor nem tudja a jutalmat átadni neki.
 
Mint, ahogy már írtam, gyanúm (szerintem a Tiéd is) beigazolódik. Tudtuk, hogy Raylan előbb utóbb bekopogtat Ava ajtaján. Most már azt fogjuk találgatni "mi lesz belőle?", mert az sejthető, hogy nem lesz egy sétagalopp.

Értékelés:
 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr582390671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása