Új sorozatok a 37. héten
2010. szeptember 06. írta: redbandita

Új sorozatok a 37. héten

Már elkezdődött a suli, de ha van időd ezeket ajánljuk:

  • NCIS (TV2) VIDEO
  • Gyilkos számok (TV2)
  • Oso különleges ügynök (Disney) VIDEÓ
  • CSI: Miami helyszínelők 3. évad (COOL) VIDEÓ
  • Doktor House 6. évad (TV 2)
  • Két zsaru egy pár (M1)
  • San't Angelo- Egy kórház hétköznapjai (M2)
  • A kiválasztott (AXN)
  • Jonas Brothers Los Angelesben (Disney) magyar nyelvű VIDEÓ
  • Sony a sztárjelölt új évad (Disney) VIDEÓ
  • Asszisztensek (M2)
  • Újra: Office, Amynek ítélve, Kisvárosi gyilkosságok, Esküdt ellenségek, Jópofa kofa, testvérek, Totál dráma világturné. Doktor House 3. évad

NCIS (TV2)
Vadonatúj részeket ígérnek a reklámokban. Úgyhogy remélhetőleg tényleg új részekkel látható hétfő estétől a tengerészeti helyszínelők! Én nagyon szeretem ezt a sorozatot, szóval én biztos leülök megnézni a mai epizódot!


Gyilkos számok (TV2)
Szintén hétfőn és szintén a TV2-n jelentkezik ez a sokak által ismert krimisorozat. Itt a számoknak sokkal jelentősebb szerepe van, mint a matekórákon. Sokszor életeket mentenek a matematikai képletekkel!

Oso különleges ügynök (Disney Chanel)
A Disney csatorna hétfőtől új mesefilmet tűz műsorára! Oso egy titkos ügynök, aki a plüssállatok nemzetközi szervezetének dolgozik. A gyerekeknek segítenek mindenféle dolgokban...


CSI Miami Helyszínelők (COOL)

A helyszínelők harmadik évadát tűzi műsorra a Cool TV hétfő estétől. Az első évad rajongói hasonló izgalmakra számíthatnak ebben a szezonban is. A krimi kedvelőknek csak ajánlani tudom!

Doktor House (TV2)

A hatodik évaddal tér vissza a morcos orvos a képernyőre szerda este! Szerintem a hatodik évadban sem kell majd csalódnunk!

Két zsaru egy pár (M1)

A felügyelő és felesége, aki szintén nyomozó, a nászútjukra indulnak. Vagy inkább indulnának. A repülőtéren értesülnek egy tűzesetről egy virágüzletben. A romok között megtalálják az üzlet tulajdonosának holttestét is. Először arra gondolnak, hogy a maffia van az ügy mögött. De aztán fordulat következik be.. Aztán feltűnik a nyomozó egy régi ismerőse, és a helyzet tovább bonyolódik.

San't Angelo- Egy kórház hétköznapjai (M2)
Ebben az olasz filmsorozatban, ami szintén szerdától látható Anna Morelli, a fiatal ápolónő, a korábbi évfolyamelső, épp most kapta meg új állását. Új életet szeretne kezdeni. De vannak nehezítő körülmények is...

A kiválasztott (AXN)
Csütörtöktől látható ez a sorozat, melynek főszereplője Gary Hodson bróker. Jelenleg munkanélküli. De ő a kiválasztott. Mindig egy nappal korábban kapja meg az aktuális napilapot. Így a jövőbe lát. Meg tud akadályozni katasztrófákat, tragédiákat. De mindig 24 órája van a csodatevésre!

Jonas Brothers Los Angelesben (Disney Chanel)
A Jonas testvérek tovább szárnyalnak szombattól a Disney Chanelen. Új évad, új kalandokkal, de most egy másik városban! Los Angelesben! A fiúk külseje is átalakult. Szóval lányok figyeljetek nagyon!

Sony a sztárjelölt (Disney Chanel)
Demi Lovato első nagy sikerű sorozata új évaddal jelentekzik szombat délelőtt! A Sonny a szárjelölt újabb izgalmas, vicces kalandokkal várja a nézőket! Folytatódik a Mackenzie banda és a Tök véletlen stábja ismét összecsap!


Asszisztensek (M2)
Ez az amerikai vígjáték szombaton kerül az M2 képernyőjére. Gillian szeretne gyakornok lenni egy hollywodd-i filmgyár tulajdonosa mellett. De aóide a bejutás nem egyszerű, sok akadályt le kell küzdenie, és sokakkal meg kell mérkőznie ennek a fiatal lányak.
 
Újra:
Hétfőtől újra látható az Office című sorozat a Viasat haton, az Maynek ítélve első évada is újra műsorra kerül az Universal Chanel-en. Ez egyébként a Hallmark Chanel új neve. Múlt héten váltott nevet és most hétfőtől olyan régi sorozatokat ismétel, mint az Esküdt ellenségek, vagy a Kisvárosi gyilkosságok. Kedden az RTL Klub kezdi ismételni a Jópofa kofa című sorozatot, az Universal Chanel pedig a Testvéreket. csütörtökön a Cartoon Network adja le újramesesorozatát, a Totál dráma világturn

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr152275911

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása