Grace Klinika - Grey's Anatomy 7X06 Fókuszban (These Arms Of Mine)
2012. április 06. írta: redbandita

Grace Klinika - Grey's Anatomy 7X06 Fókuszban (These Arms Of Mine)

Nem tudom, hogy létezik e olyan szófordulat, hogy film a filmben, de ez igaz a Grace Klinika eheti epizódjára, ugyanis a kórházban egy dokumentumfilmet forgatnak, egy valóságshowt, ahol minden szereplőt kicsit jobban megismerhet a néző. Persze eközben nem áll meg az élet a klinikán, így esetek most is vannak, pl. egy férfin karátültetést végeznek a "titánok", és egy kislány életéért is küzdenek. Az epizód végén pedig nagyon úgy fest, hogy egy időre el kell köszönnünk két szereplőtől is.

A lövöldözés óta elég sok idő eltelt, de a dolgozók és a média sem felejtette még el a történteket. A kórházba beszerelnek egy új biztonsági rendszert, ami elég selejtesen működik és végül tragédiához is vezet. Eközben a kórház megszállja egy filmes stáb, akik a dolgozók mindennapjairól, "túléléséről" forgatnak.

Persze vannak esetek is, hiszen a klinikán nem állhat meg az élet. Alex (Justin Chambers) és Arizona (Jessica Capshaw) egy kislány életéért küzdenek, akinek már nem lenne esélye a rákkal szemben, de Arizonának van egy kísérlet, ami megmentheti a lány életét, dr. Karev pedig időt, energiát nem sajnálva szinte 0-24 órában a kislány körül sürög forog. De vajon elég e az, hogy az orvosok minden megpróbálnak?

Derek (Patrick Demsey), Owen (Kevin McKidd), Callie (Sara Ramirez) és Sloan (Eric Dane) egy karátültetésre készülnek. Egy férfinak mindkét karja hiányzik, és most a kórházba kerül egy férfi, akin már nem tudnak segíteni, így megkérik a feleséget, hogy ajánlja fel a férfi szerveit (köztük a karjait is). Furcsa beavatkozás, és eddig sehol sem csinálták még, ezért szükséges, hogy a 4 "orvos titán" összefogva végezze el a műtétet. 

Dr. Baileynek egy visszatérő beteg van, aki egy rutinműtétre érkezett a lövöldözés napján, amit akkor nyilván pont emiatt nem tudtak elvégezni, így most kerítenek rá sort. A férj minden rossz előérzete ellenére Miranda elvégzi a műtétet...

A betegek kezelése mellett van magánéleti zűrzavar is, ugyanis Arizona megnyer egy ösztöndíjat, ami miatt Afrikába kell mennie jó sok időre. Arizona még akkor jelentkezett az útra, mikor még nem járt Callievel, és akkor még biztos volt benne, hogy menni akar, de mostanra ez megváltozott. Ám Callie annyira szerelmes, hogy felajánlja ő is vele tart. Én mondjuk nagyon nem örülnék, ha a kedvenc párosom, aki Amerikában csak Calzona-ként emlegetnek végleg kiszállna a sorozatból. Ti mit gondoltok?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr554369669

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása