Geekeknek kötelező - másoknak erősen ajánlott
2011. december 22. írta: .loretta

Geekeknek kötelező - másoknak erősen ajánlott

 Még mindig nem tudod mit kérj a Jézuskától. Ajjajj. Hát itt van néhány ötlet. Vagy még mindig nem tudod mit adj nekem karácsonyra? Bármelyiket szívesen fogadom :P

 

A pendrive-okról már tegnap előtt is megemlékeztünk a Star Wars, ninja és Batman cikk kapcsán, de azért még mutatok nektek pár érdekes alkotást:

 

Hát igen a lemez ideje lejárt. A mai ifjabbak már csak úgy tudják ez a jel a mentés jele. A többieknek, meg kötelező design darab:

Ahogyan a kazetta is már inkább fordul elő nyakláncokon. De ez is ötletes alkalmazás (kéééérekkk!!!)

Jah van egy új kanapém. Köszi, hogy kérdezitek nagyon kényelmes. Szerelem volt első látásra, és nagyon szeretek vele aludni. Na de miért mondom ezt? Ja igen. Épp gondolkodom, hogy fel kéne dobni néhány párnával. Pl. ilyenekkel:

Na térjünk vissza a maradi dolgokhoz, nem tudom miért olyan trendik, ez olyan összeférhetetlen, de hát ne akarjuk már magunkat megérteni. Fogadjunk tetszik. Ugyeugye?

Ja meg a lego is tiszta trendi, Én pl. tök jó legós kulacsot vettem. Nagyon édi, még gondolkodom, hogy odaadjam e az illetőnek karácsonyra. Lehet megtartom. Hehehehehe.

Az öltönyös geek-eknek, meg ezt javaslom:

A barátnőjüknek valami ilyesmit:

Ja az előző képet csak azért válogattam ám be, mert tudom, hogy félmeztelen nőkkel minden kelendőbb, úgyhogy olvassátok csak a cikkeimet. No, de még egy kis "i":

Köszönöm a figyelmet. Ahogy már mondtam, bármelyiket szívesen látom a fa alatt. Loretta voltam. És még egy cikket kaptok holnap ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr373475832

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jézuska és Télapó 2011.12.23. 16:33:06

... igaz történet nyomán ... írta: Gáspári Marianna  

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása