Megan Fox savanyú uborkával vészelte át a Tini nindzsákat
2014. május 09. írta: redbandita

Megan Fox savanyú uborkával vészelte át a Tini nindzsákat

Nem volt könnyű dolga Megan Foxnak a Tini nindzsa teknőcök forgatásán, mert várandós volt második kisfiával, az akciófilmben pedig rengeteget kellett mozognia.

4S-10447-LC.jpg@UIP Duna Film

"Már terhes voltam Bodhival, a Tini nindzsákban viszont folyton rohangálnom meg ugrálnom kellett, a kaszkadőrmutatványokról nem is beszélve - mondta a színésznő Ellen DeGeneres beszélgetős műsorában. - Aki volt már terhes, az tudja, hogy az első trimeszter nagyon húzós. Folyton émelyegtem. A forgatási nap mindig úgy kezdődött, hogy a producerek nagyvizitet tartottak nálam a sminkelőkocsiban, hogy megnézzék, milyen állapotban vagyok. Mindig volt a kezem ügyében sós keksz, a hűtőben meg ott volt bekészítve a savanyú uborka, mert nálam csak ez működik hányinger ellen. Ettől függetlenül folyton attól féltem, hogy kidobom a taccsot."

A Tini nindzsa teknőcökben Megan Fox a szuperhősök barátnőjét, April O'Neil tévériportert alakítja. Sok rajongó úgy gondolja, a színésznőnek ez a szuperprodukció lesz a nagy visszatérés az után, hogy pár éve kiesett a Transformers-sorozatból.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr846142427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vasgyuszi 2014.05.10. 10:21:54

Oké, meg minden, de a Transformers filmben láttam egy közelit a kezérol, pontosabban az ujjairól. Hát én meg attól dobtam ki majdnem a taccsot. Ocsmány tömpe körömháza van a csajnak. Persze, nem tehet róla, de gusztustalan volt az már egyszer biztos.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.10. 11:02:49

jó félrevezető a poszt, mert semmi köze, hogy milyen filmet csinált a terhességének van köze ahogy a poszt is írja a rosszulléteihez. :S

Kattintáscsalogatni viszont kiváló a cím. ;)

redbandita 2014.05.10. 13:28:09

@doggfather: nem teljesen értelek. A terhessége miatt volt rosszul a Tini nindzsa forgatás alatt. Hogy érted nem tudni milyen filmet csinált?

redbandita 2014.05.10. 13:30:14

@vasgyuszi: azért azt hiszem a legtöbb pasi nem a körmeit figyeli :) de kíváncsivá tettél, azt hiszem megnézem újra a Transformerst :)

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2014.05.10. 19:16:05

@redbandita: az a mondat, hogy "savanyú uborkával vészelte át a tini nindzsákat" azt az érzetet kelti (legalábbis bennem), hogy annyira nem tetszett neki a film amiben játszott, hogy attól volt rosszul.

ezért írtam, hogy megtévesztő, meg hatásvadász, mert ha a pillangókról csinált volna éppen filmet akkor is kellett volna az uborka.

Semmi köze nem volt a tininidzsákhoz a rosszullétének.
süti beállítások módosítása