2014: megvan hol lesz az EFOTT
2013. november 15. írta: .loretta

2014: megvan hol lesz az EFOTT

Sajnos nem kis szülőmegyémben Zalában, de azért Miskolctapolca se lesz rossz ;)

Nyolc zenei színpad, tizenhat hektáros terület, tíz kilométer kábel, három kilométer kerítés és egy nagyjából ezerkétszáz fős stáb. Ez a 2014-es EFOTT számokban. Az 1976 óta vándorló, minden évben új helyszínre költöző fesztivál jövőre Miskolctapolcára teszi át főhadiszállását. Július 15. és 20. között, harminc év után újra a miskolci Egyetemváros és környéke ad otthont az EFOTT-nak.

efott_2014.jpg

„Több mint 22 ezer szavazat érkezett, így a két legjobb pályázat közül végül Miskolctapolca lett a befutó. 2014-ben tehát a miskolci Egyetemvárost és környékét alakítjuk igazi buli-helyszínné azzal a nem titkolt céllal, hogy bebizonyítsuk, a sztereotípiákkal ellentétben ez a régió is rengeteg értékkel bír, és igazán színes kikapcsolódási lehetőséget nyújt. A fesztiválhelyszín közelében található például a miskolctapolcai Barlangfürdő és egy hangulatos csónakázó tó is” 

mondta Maszlavér Gábor fesztiváligazgató. 

Ja a barlangfürdő elég menő hely, úgyhogy, aki még nem volt, jó alkalom lesz erre is az EFOTT ;)

barlangfurdo_2.jpg

Képek Zánkáról, ahol ugye mi is voltunk ;)

DSC_0140.JPG

efott_hangulat_2.jpg

efott_koncert_1.JPG

efott_hangulat_1.jpg

DSC_0105.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr115633617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása