Bruno Mars - Moonshine Jungle Tour 2013
2013. április 13. írta: Szilvásgombóc

Bruno Mars - Moonshine Jungle Tour 2013

Novemberben hazánkba látogat a honolului születésű fiatal különleges, lágy soul hangú zenész, aki 2010-ben a Just the Way You Are című dalával gyakorlatilag berobbant a köztudatba.  Igen, jön Bruno Mars!

Bruno_Mars_tour_2013.jpg

Mars slágerével meghódította a Billboard Hot 100-t, 2011-ben pedig 7 jelölés mellett bezsebelte első Grammy díját a legjobb férfi popénekesi teljesítményért a fent említett dalért. Első önálló albuma a Doo-Wops & Hooligans a grammy díjas track mellett olyanok is helyet kaptak, mint a Grenade, The Lazy Song. It’ll rain című dala pedig az óriási sikereket megélt Alkonyat sorozat Hajnalhasadás című részében is helyet kapott. Mars második stúdióalbuma 2012-ben látta meg a napvilágot, melyet a Locked Out of Heaven-nel vezett fel.

A Moonshine Jungle Tour 2013 névre keresztelt turné pénteken április 12-én indul útjára Dubaiban, és november 15-én zárul Spanyolországban, ahol már (az oldalán látottak szerint) minden jegyet eladtak! A tour utolsó negyedében november 7-én Mars a magyar közönséget látja vendégül a Papp László Budapest Sportarénában. A jegyárak 10 és 15 ezer forint között mozognak, mondhatni a szokásos jegyárakkal lehet kalkulálni. :/


Mars szóló karrierje előtt sem tétlenkedett dalszövegíróként és producerként is tevékenykedett nem kisebb zenészek mellett, mint Adam Levine, Brandy, Flo Rida, Sugababes, Sean Kingston és Alexandra Burke. Doo-Wops & Hooligans előtt is sikert sikerre halmozott.

Nem vagyok valami nagy zenei  tudor, ezt be kell valljam, nagyon szeretem Mars zenéjében, hogy nagyon jól meghangszerelt, egy cseppet sem sablonos popzenét játszik, amin jellegzetes hangjával még csavarint is egyet. Végezetül itt egy kis ízelítő a Bruno párizsi fellépéséről, játszi könnyedséggel fantasztikus hangulatot varázsolt. Ha kijutok, beszámolok, addig jó szórakozást! ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr915215280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása