Supernatural - 7. évad 10-12. rész
2012. november 05. írta: Szilvásgombóc

Supernatural - 7. évad 10-12. rész

A Winchester testvérek néha kicsit megtörve ugyan, de mindent megtesznek azért, hogy minél több természetfeletti gonoszt elpusztítsanak, de a legfontosabb talán az lesz számukra (Dean számára mindenképp), hogy Dick Romant, eltöröljék a föld színéről...

supernatural_season_7_hd_by_inickeon-d4bdbrh.jpg

710. Death's Door

Bobby élet-halál, menny és pokol határán visszautazik a múltjába, ahol találkozik rég halott feleségével, Karennel, régi vadászcimborájával, Rufussal. Régi társa ezúttal is segítségére lesz, segít Bobbynak átjutni a legsötétebb, legrosszabb és legfájdalmasabb emlékeken, mert ez az út vezet vissza a jelenhez, a kómához, eljuttathasson egy üzenetet Samnek és Deannek.

A múltban utazva a jelent nem tudja lehagyni, maga a Kaszás követi Bobby minden mozdulatát és várja a pillanatot, hogy magával ragadja az öreg vadászt. Mindeközben a Winchester testvérek kétségbeesetten nézik, ahogy az orvosok Bobby megmentésén fáradoznak. Bobby nem pusztán barát, apjuk helyett apjuk volt, és most teljesen tehetetlennek érzik magukat. Bobbyt műtétre készítik elő, amikor pár pillanatra magához tér, koordinátákat ír Sam tenyerébe, majd leáll a szíve és újra a Kaszás előtt áll. Most már csak az a kérdés, hogy a makacs vadász hajlandó-e megbékélni sorsával.


711. Adventures in Babysitting

Bobby halála után Dean valósággal megszállott lett, nem érdekli semmi és senki, csak Dick Roman, a Leviatánok vezetőjén akar mindenáron bosszút állni, ezért bármire képes. Hetekig alig mozdulnak ki, igyekeznek megfejteni Bobby utolsó üzenetét és Dick nyomára bukkanni.

Sam időközben egy ügyön kezd dolgozni, eltűnt egy vadász, akinek az eltűnését lánya, Krissy "jelenti". Amíg Sam az ügyön dolgozik Dean meglátogatja Franket, hogy megtudja mit tudott meg Dick Roman ügyeiről. Kiderítik, hogy a Bobby által megadott számok koordináták, egy földet jelölnek, ami nem kis meglepetésükre Dick tulajdona. Mindeközben Sam nyomra bukkan, de rögtön csapdába is esik. Dean igyekszik megtalálni, de Krissy nem igen könnyíti meg a helyzetét. 


712. Time After Time After Time

Összeaszalódott, mumifikálódott holttestek évtizedenként három. Ez a rendszeresség igencsak felkelt Sam és Dean érdeklődését. A rendzser pedig egy egy eddig számukra ismeretlen istenhez vezet, az Idő Istenével találják szemben magukat (Akit nem mellesleg Jason Dohring alakít :) ). Dean pedig az 1940-es években köt ki. Pontosabban egy piros villanás után egy sikátorból kirohanva 1944-ben találja magát, hogy ne keltse hajléktalan benyomását „új” ruhát kell szereznie, elég kis csinos lett.

Dean és az 1944 beli társa Elliot Ness igyekeznek elkapni Cronosst, mindeközben Sam tudomást szerez arról, hogy Dean meghalt 1944-ben. Sam, hogy megmentse Deant megidézi Cronosst, és a jelenben pusztítják el.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr34887005

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása