Tanzániai rejtéllyel indul a Gyilkos elmék: túl minden határon 2. évada az AXN csatornán
2017. május 10. írta: redbandita

Tanzániai rejtéllyel indul a Gyilkos elmék: túl minden határon 2. évada az AXN csatornán

Megérkezett a Gyilkos elmék: túl minden határon című sorozat második évada!Május 10-én szerdán este 22-kor folytatódik Jack Garrett és csapatának szövevényes bűnügyekkel teli mindennapjai. A második évad sokfajta történettel kecsegtet a csapaton belül és a bűnügyekkel kapcsolatban is.

criminalmindsbeyondborders_y2_d201-f014_144878_1164.JPG

Megismerhetjük Garrett fiát Ryant, aki az új évadban tűnik fel és apja nyomdokait követve az FBI-nál kezd el dolgozni. Apja árnyékában viszont nem a legkönnyebb érvényesülnie, így több aspektusból is megismerhetjük Jacket ebben az évadban.

A csapat ismét egzotikus és érdekes helyekre utazik el Olaszországtól kezdve Dél-Koreáig. A nyitó epizódban a dél-afrikai Tanzániába szólítja őket hivatásuk, ahol egy egyházi csoport 23 eltűnt tagja után nyomoznak.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr2512498069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása