Pókember új ruhája
2017. április 04. írta: redbandita

Pókember új ruhája

Bár az új pókember új filmje, a Pókember – Hazatérés (Spider-Man: Homecoming, hazai bemutató: július 6.) még csak nyáron kerül a mozikba, az ifjú hálóvetőt megszemélyesítő színész, Tom Holland már kipróbálta magát: az Amerika kapitány-ban már felvehette a piros-kék ruhát. Futólag.

pokember_hazateres_jelenetfoto.jpg@intercom

– A Polgárháború-t már rég forgatták, amikor megkaptam a szerepem – nyilatkozta a húszéves színész. – Addigra egy csomó jelenetet felvettek a kaszkadőrökkel, vagyis a ruha rég kész volt. És mire kiderült, hogy én leszek az, aki játszik, már nem volt idő újat csináltatni: a kaszkadőr mezét kaptam meg, csak éppen ő magasabb meg izmosabb is volt nálam, szóval, lötyögött kicsit az egész.

Azóta persze megváltozott a helyzet, hiszen az új Pókember-filmben Tom Holland már teljes jogú szuperhősként van jelen, és volt ideje, hogy hozzáizmosodjon a szerephez. A ruha feszül rajta… úgyhogy ha pisilni akar, kb. 45 perccel előre kell szólnia a szakembereknek, akik kihámozzák.

IC Press

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr1612397907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása