Badár Sándor halálközeli élményéről vallott
2017. január 16. írta: redbandita

Badár Sándor halálközeli élményéről vallott

Badár Sándor életének egyik legjelentősebb fordulópontjáról mesél őszintén a ma esti Lakástalkshow-ban. Pár évvel ezelőtt ugyanis rátámadt egy férfi baltával, amit egy 9 és fél órás műtét, egy hosszas felépülési szakasz majd a teljes újrakezdés követett.

badar_sandor_badar_tamas_2.JPGVIASAT3/Birtalan Zsolt

„Én azt gondolom, hogy ez az életnek egy tragédiája, ha valakivel egy ilyen történik. Nem kerestem a bajt. Én ott effektíve maghaltam, volt egy elég érdekes önmagam megtapasztalása. Ez egy személyes dolog, akár visszajönni a klinikai halálból. Aki ilyet nem élt át, az nem is tudja, miről beszélek és nem is fogja megérteni soha. Az őszinteség és az egyszerűség, amit én élek, az talán itt köszönt vissza, hogy azok az emberek nem eresztettek el” – fejtette ki Badár Sándor.

Badár Sándor azt is elárulta, hogy attól függetlenül, hogy sokáig tudattalan állapotban létezett, érezte a lelki támogatást, anyagilag pedig hárman is segítették.

„Akik mellém álltak, az a Fábry Sándor jóbarátom, Szőke András és Bajor Imre, úgy, hogy a Bajor Imrével mindössze egyszer találkoztam előtte. Abban a helyzetben ez borzasztó nagy erőt és segítséget adott, egyrészt, hogy ne felejtse el az ember, hogy honnan jött és hova tartozik, másrészt meg pontosan azt hozta magával, hogy a barátaim mindig ugyanazok. Ne felejtse el az ember a barátait soha, még olyan helyzetekben se, amikor már úgy gondolja, hogy már nem azok – tette hozzá a humorista.

badar_sandor_badar_tamas_1.JPGVIASAT3/Birtalan Zsolt

A VIASAT3 ma esti műsorában Badár Sándor mellett fia, Badár Tamás is feltűnik majd, aki édesapjával való kapcsolatáról vall őszintén.

„Nyilván nincs olyan szülő-gyerek kapcsolat szerintem, ami mindig sima. Aki azt mondja, hogy soha nem vitázott az apjával, annak vagy nincs vele kapcsolata, vagy pedig hazudik. Ettől függetlenül mindig baráti volt a kapcsolatunk, mindig őszinte alapokon nyugodott és nem volt olyan konfliktus, amin ne tudtunk volna túllépni.  Eleve az, hogy a színpadot választottam, abba benne lehetett az, hogy láttam, hogy az édesapám ki tud teljesedni ott és jól érzi magát abban, amit csinál” – mesélte a bűvész.

„Az őszinteség az nem csak azon múlik, hogy én elvárom tőle, hogy ő őszinte legyen velem. Viszont is meg kell adni a gyereknek az őszinteséget. Például nem kamuztunk előtte, ha volt valami feszültség bennünk, hogy ha anyagi-lelki problémáink voltak. Nem kell kamuzni, tudja meg ő is, miből van az élet” – tette hozzá Badár Sándor.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3912132485

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.