Lotfi Begi és Mező Misi slágere lett Az év dala a VIVA-n
2016. december 23. írta: redbandita

Lotfi Begi és Mező Misi slágere lett Az év dala a VIVA-n

Ahogyan már megszokhattuk, idén is a legjobb hazai és külföldi előadók slágerei pörögtek a VIVA-n. Martin Garrix, Coldplay, Margaret Island és Justin Bieber csak néhány név a zenecsatorna által összeállított TOP 100-as listáról, amelyből idén is a közönség választhatta ki a 2016-os év dalát. Az öt héten át tartó szavazás vasárnap este lezárult, így most már hivatalos, hogy Az év dala Lotfi Begi és Mező Misi Egy szó miatt című slágere lett. 

Idén is a legnépszerűbb hazai és külföldi előadók slágerei pörögtek a VIVA-n, a tavalyi nagy sikerre való tekintettel pedig a zenecsatorna ismét a nézőkre bízta, hogy melyik dal érdemelje ki Az év dala címet. A VIVA által összeállított TOP 100-as listában a 2016-os év legtöbbet játszott és legnépszerűbb klipjei kaptak helyet, melyekre a nézők öt héten keresztül szavazhattak. A szavazás december 18-án lezárult, és csak úgy, mint 2015-ben, idén is egy magyar dal nyerte el a közönség tetszését: Lotfi Begi és Mező Misi közös dala, az Egy szó miatt már hivatalosan is Az év dala. 

lotfi_begi_viva_3.jpg

Az elgondolkodtató szöveg és dallamos hangzás mellett a klip képi világa is magával ragadja közönségét. „Az Egy szó miatt című dalunkhoz készült videoklipet Tokióban forgattuk, aminek én kifejezetten örültem, hiszen már kétszer is volt alkalmam ott DJ-ként turnézni, és mindkét alkalommal teljesen magával ragadott az ország hangulata. Négy napot töltöttünk a városban, és gyakorlatilag egész nap forgattunk. Egy kamerával, egyfős stábbal dolgoztunk, de ez nem látszik szerencsére az elkészült anyagon, illetve a forgatási engedélyekkel sem időztünk sokat, ez egy valódi gerilla klip lett ebből a szempontból”- mondta Begi, aki azt is elárulta, hogy a feszes menetrend mellett azért egy kis városnézésre is maradt idejük Tokióban.

 A VIVA természetesen a szavazókra is gondolt, a voksolók között értékes ajándékcsomagokat sorsolt a zenecsatorna, többek között három EFOTT páros hetijegy is gazdára talált. 

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr9412091069

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása