Ezeket a mozifilmeket már otthon is élvezheted
2016. november 14. írta: redbandita

Ezeket a mozifilmeket már otthon is élvezheted

Szerencsére a november is bővelkedik jobbnál jobb filmekkel, amiket a Bontonfilm-nek köszönhetően már otthon is megnézhetünk BLU-RAY-en vagy DVD-n.

A Függetlenség napja - Feltámadás (DVD, Blu-Ray, BD+3DBD és steelbook formátumban)
(Independence Day - Resurgence)
Megjelenés 2016 november eleje

Húsz évvel ezelőtt az idegen lényeknek végül nem sikerült eltörölni az emberiséget a Föld színéről, de most visszatérnek, hogy befejezzék, amit elkezdtek. Miután a földönkívüliek először intéztek támadást bolygónk ellen, az emberiség összefogott. A briliáns tudós, David Levinson (ismét Jeff Goldblum alakításában) vezetésével kidolgozott védelmi program az ellenség fejlett technikáját állította a Föld megóvásának szolgálatába. Az idegenek mostani, döbbenetes erejű inváziójára azonban nem lehetett felkészülni – csupán néhány bátor nő és férfi találékonyságán múlik, hogy fajunk megmenekül-e a kihalástól. A nagysikerű A függetlenség napja izgalmas és akciódús folytatásában olyan színészek remekelnek, mint Liam Hemsworth, Jesse T. Usher és Bill Pullman.

id_resurgence_steelbook_2_hubd000598_3d.jpg

Jégkorszak 5. – A nagy bumm (Blu-Ray, BD+3DBD)
(Ice Age - Collision Course)
Megjelenés 2016 november 18

A horda nem hordja el magát: a jégkorszak sztárjai (Sid, Manny és Diego) valamint rokonaik, szerelmeik és a tápláléklánc összes gyöngyszeme pályája legnagyobb, leglátványosabb kalandjába keveredik. Akkorába, amibe beleremeg a Föld! Motkányt ugyanis a makk-hajsza ezúttal a világűrig repíti, ahol persze szokásához híven kozmikus láncreakciót indít el. A kalandok közepette Manny a férjhez készülő lányától való elszakadást gyakorolja, Diego rájön, hogy a kardfog nem feltétlenül akadálya a családalapításnak, Sid pedig kénytelen szembenézni a ténnyel, hogy az összes barátja rátalált az igaz szerelemre, csak ő nem. De aztán szembenéz egy dögös lajhárlánnyal...

ice_age_5_cc_hubd000599_3d.jpg

Mike és Dave esküvőre csajt keres (DVD, Blu-Ray)
(Mike and Dave Need Wedding Dates)
Megjelenés 2016 november 18

Mike (Adam Devine – Tökéletes hang) és Dave (Zac Efron – Nagyfater elszabadul) képtelenek felnőni: a bulimániás testvérpár mindig csinál valami balhét. A kishúguk közelgő esküvőjén azonban nem okozhatnak fennforgást, ezért családi nyomásra hirdetést adnak fel, amelyben jóravaló lányokat keresnek plusz egy főnek – a srácok szülei abban reménykednek, hogy konszolidált kísérőik majd megzabolázzák a fiúkat a jeles eseményen. A több ezer jelentkező közül végül sikerül két olyan csajt (Anna Kendrick – Alkonyat, Aubrey Plaza – Kamatylista) választani, akik a féktelen bulizásban még rajtuk is túltesznek. Az őrült humorú Mike és Dave esküvőhöz csajt keres egy valóban feladott hirdetésből merített ihletet.

mike_and_dave_hud001178_2d.jpg

Barbie és húgai: Az elveszett kutyusok (DVD)
(Barbie & Her Sisters in the Puppy Chase)
Megjelenés 2016 november 18

Barbie™ és húgai ismét elképesztő kalandokba keverednek. A lányok és kisállataik Chelsea™ táncversenye miatt elutaznak egy mesés szigetre. A testvérek úgy gondolják, a nagy megmérettetés előtt belefér egy rövid kiruccanás a szomszédos Táncos Lovak Fesztiválra. Amikor kutyusaiknak nyoma vész, a lányok minden leleményességüket bevetik, hogy megtalálják bolyhos barátaikat még Chelsea™ fellépése előtt. Míg a testvérek megtanulják, hogy együtt bármire képesek, addig a kutyusok farokcsóválóan szédítő kalandokat élnek át.

barbie_puppy_chase_hud001359_2d.jpg

Üdvözöl a Monster High (DVD)
(Welcome to Monster High)
Megjelenés 2016 november 18

Egykoron a szörnyek még egymás elől is rejtőzködtek, mert rettegtek, hogy az emberek tudomást szereznek létezésükről. A hírhedt vérszívó lánya, Draculaura és barátnői azonban mindig olyan iskoláról álmodoztak, ahol mindenféle lényt szeretettel várnak, és mindenki önmaga lehet. A szörnycsajok nem csak ábrándoznak, hanem cselekszenek is: kalandos utazások során toborozzák össze a suli tanulóit. De még egy ilyen fantasztikus helyen sem lehet mindig békés az élet: egy aljas zombi bajkeverésének hála a gimi diákjai rettegni kezdenek, hogy titkukra fény derül. A csajokon múlik, megmenekül-e a szörnysuli.

monster_high_welcome_hud001344_2d.jpg

A homár (DVD)
The Lobster
Megjelenés 2016 november eleje

A homár egy nem túl távoli jövőben játszódó történet, amelyben rátalálni a szerelemre élet-halál kérdése, az egyedülálló embereket ugyanis egy bizarr szállodába zárják, ahol 45 napjuk van arra, hogy párt találjanak maguknak. Aki a határidőig nem teljesíti a feladatot, azt egy általa választott állattá változtatják, majd szabadon eresztik a közeli erdőben. Egy kétségbeesett férfi (Colin Farrell) megszökik a hotelből, és csatlakozik a Magányosok csapatához, ahol épp ellenkező szabály érvényes: tilos szerelembe esni. Jorgosz Lantimosz sztárszereposztású (Colin Farrell, Rachel Weisz, Olivia Colman, Ashley Jensen, John C. Reilly, Léa Seydoux, Michael Smiley és Ben Whishaw), sötét humorú filmje a tavalyi év egyik legeredetibb alkotása, tele meglepő és rendhagyó fordulatokkal.

lobster_hud001374_2d.jpg

Elmentek otthonról (DVD)
(All Gone South)
Megjelenés 2016 november eleje

A szerelmespár Sonia és Franck meghívja barátait a lány nagyképű apjának brazíliai luxusszállodájába. A paradicsomi környezetben tervezi Franck megkérni Sonia kezét, de ehhez meg kell szereznie az atyai jóváhagyást is – a dolgok azonban korántsem mennek zökkenőmentesen. Franck rádöbben a mondás igazára: ilyen barátokkal kinek kell ellenség? A társaság ugyanis rendesen felkavarja az előkelő, békés üdülőhely állóvízét. Amikor a csapat férfi tagjai könnyű kalandok reményében kirándulást terveznek az Amazonas mélyére, Sonia apja váratlanul a fiatalokra sózza öreg, ám nagyszájú anyját útitársnak, elvégre mi baj történhetne?

all_gone_south_hud001051_2d.jpg

Csoda a mennyből (DVD)
(Miracles from Heaven)
Megjelenés 2016 november eleje

A sikerkönyv nyomán készült film egy hihetetlen csoda története, amely nem csak a Beam család hitét adta vissza, hanem rengeteg ember szívét érintette meg szerte a világban. A 10 éves Anna gondtalan gyermekkorának hirtelen vége szakad, amikor gyógyíthatatlannak tűnő betegséget diagnosztizálnak nála. A kislány családja nem adja fel a reményt, kitartóan küzdenek azért, hogy megfelelő kezelést találjanak, és Anna felépüljön. Egy különös baleset következtében a lány végül meggyógyul, az orvosok azonban nem tudnak magyarázatot találni a csodálatos fordulatra...

miracles_from_heaven_hud001371_2d.jpg

Tökéletlen talajfogás (DVD)
The Bronze
Megjelenés 2016 november eleje

Hope Ann Greggory (Melissa Rauch – Agymenők) 12 éve nyert bronzérmet, és azóta is ebbe a dicsőségbe kapaszkodik tíz körömmel, ugyanis az eltelt idő alatt semmi egyebet nem tudott felmutatni. A gőgös tornászlány még mindig az apjával (Gary Cole – Ananász expressz) él ugyanabban az ohiói kisvárosban, és nem hajlandó munkát vállalni, hiszen úgy véli: ő főállásban sztár. Amikor felkéri egy ifjú tehetség (Haley Lu Richardson), hogy legyen az edzője, Hope gondolkodóba esik. Ha elvállalja a feladatot, hős státusza veszélybe kerül, amennyiben ugyanis tanítványa diadalt arat, már nem ő lesz az első számú helyi híresség. Viszont ha szabotálja a lány sikerét, elesik a tetemes pénzösszegtől, amely a markát ütné. Úgy tűnik, bele kell törődnie: vannak emberek, akiknek a sors az örök harmadik szerepét szánja.

bronze_hud001373_2d.jpg

Válaszúton (DVD)
The Choice
Megjelenés 2016 november eleje

Nicholas Sparks, a Szerelmünk lapjai, a Menedék és még számos sikerkönyv írójának Válaszúton című regénye és a belőle készült film azt a kérdést boncolgatja, hogy meddig képes elmenni egy ember, ha élete szerelméről van szó. Travis Parker nagydumás, felhőtlen életet élő agglegény és esze ágában sincs ezen változtatni. A jóképű, laza férfi egyáltalán nem vágyik arra, hogy komoly kapcsolatba bonyolódjon – egészen addig, amíg nem találkozik gyönyörű új szomszédjával, Gabbyval: a fiatalok menthetetlenül egymásba szeretnek. Amikor a sors súlyos kihívás elé állítja kapcsolatukat, Travisnek olyan döntést kell hoznia, amely örökre megváltoztatja mindkettőjük életét...

choice_hud001375_2d.jpg

Vissza a jövőbe trilógia (3 DVD, 3 BD)
(Back to the Future) 
Megjelenés 2016 november 18

Steven Spielberg és Robert Zemeckis zseniális párosa indította útjára minden idők egyik legsikeresebb trilógiáját, ami most háromlemezes változatban, több órányi extrával jelenik meg! Száguldjunk át az időn Martyval (Michael J. Fox) és Dokival (Christopher Lloyd) egy plutónium hajtotta DeLorean segítségével!

back_to_the_future_trilogy_hud001383_3d.jpg

Chappie (duplalemezes BLU-RAY)
Megjelenés 2016 november eleje

A nem túl távoli jövőben a bűnüldözést egy mindent elnyomó, mechanizált rendőrségi szerv végzi. Mikor az egyik állományban lévő droidot ellopják és átprogramozzák, ő lesz Chappie, az első önálló gondolkodásra és érzésekre képes robot. Nagy befolyással rendelkező, pusztító szervek aztán úgy határoznak, hogy Chappie veszélyt jelenthet az emberiségre és a rendre, ezért mindent bevetnek annak érdekében, hogy e gondolkodó robot ne csak fajtája első, de utolsó példánya is legyen egyben.

chappie_3d.jpg

Spartacus [1960] BLU-RAY
Megjelenés 2016 november eleje

Spartacust (Kirk Douglas), a forrófejű rabszolgát egy gladiátoriskola tulajdonosa, Lentulus vásárolja meg. A korrupt római szenátor, Marcus Licinus Crassus szórakoztatására Lentulus gladiátorai élet-halál küzdelmet készülnek vívni az arénában. A véres játékok előestéjén - számos gladiátor számára az utolsó estén - Lentulus néhány rabszolganőt küld harcosaihoz, hogy boldogan töltsék a halálos küzdelem előtti éjszakát. Spartacus ekkor ismerkedik meg a brit rabszolgalánnyal, Variniával, akibe azonnal beleszeret. Később azonban megtudja, hogy a lányt Crassus szenátor vásárolta meg. Spartacus fellázad és csatlakoznak hozzá gladiátortársai is. A felkelés híre futótűzként terjed és Spartacus hamarosan ezernyi harcra kész rabszolga élén indít támadást a szenátor és hadserege ellen.
Stanley Kubrick négy Oscar®-díjat* nyert monumentális mesterművében olyan legendás filmszínészek keltik életre a szereplőket, mint Laurence Olivier, Charles Laughton, Peter Ustinov, Jean Simmons, John Gavin és Tony Curtis.

spartacus_hubd000615_3d.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr6511959713

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.