Brad Pitt köszönetet mondott a rajongóinak
2016. november 11. írta: redbandita

Brad Pitt köszönetet mondott a rajongóinak

Először jelent meg a nyilvánosság előtt Brad Pitt azóta, hogy kitört válási botránya, és Angelina Jolie mindenféle szörnyűséggel vádolta. Pitt Los Angelesben lépett a vörös szőnyegre Marion Cotillard oldalán új filmjük, a Szövetségesek (hazai bemutató 2016 december)díszbemutatóján. A sztárt éppen aznap mentette fel a bíróság a gyermekbántalmazás vádja alól – Angelina azt állította, rosszul bánt a gyermekeikkel –, így ez a nap dupla győzelem volt számára.

„Nagyon hálás vagyok a rajongóimnak, hogy támogattak ebben a nehéz időszakban – nyilatkozta Pitt. – Köszönöm nekik, hogy mindvégig bíztak bennem.”

681478755gs072_allied_la_fa.JPG

A színészt hírbe hozták új filmje női főszereplőjével, de Cotillard és Pitt is határozottan tagadta, hogy bármi lenne közöttük szakmai barátságon kívül.

A Szövetségesek kémtörténetbe csomagolt szerelmi dráma: két kém (Cotillard, Pitt) egymásba szeret, miközben a németek ellen dolgoznak a második világháború alatt. Összeházasodnak, gyermekük is születik, de egyre erősödik a gyanú, hogy az asszony kettős ügynök. A rendező az Oscar-díjas Robert Zemeckis (Vissza a jövőbe, Forrest Gump).

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3711951061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása