Hogyan nyírjunk ki egy naplót? - Ötletek, tapasztalatok
2016. augusztus 17. írta: redbandita

Hogyan nyírjunk ki egy naplót? - Ötletek, tapasztalatok

Lassan, de biztosan haladok Keri Smith - Nyírd ki ezt a naplót című művével. Vannak még üres oldalak, de szépen töltöm fel őket, nem sorrendben, hanem ahogyan megszáll az ihlet. Egyszerűen imádok belemerülni a kreativitás egy ilyen (számomra új) formájába! Bátran merem ajánlani mindenkinek, aki néha egy kicsit belefárad a szürke hétköznapokba. Vigyázzatok függőséget okoz! Én már minden kezembe akadó, szemem elé kerülő újságban, magazinban, szórólapon azt keresem ez vajon hogyan lehetne beilleszthető a naplómba. Megmutatom hol tartok most (no nem mindent!) és azt is milyen nagyszerű ötleteket találni az interneten.

naplo.jpg

Múltkor azt ecseteltem Nektek, hogy a nyaralás miatt egy kicsit elmaradtam a naplóval, most igyekeztem behozni a lemaradást. Bár a tapasztalatom az, hogy nem érdemes sietni. Sokkal jobb, összetettebb dolgok születnek, ha az ember picit ül fölötte, vagy akár újra és újra visszatér egy egy feladathoz. A legtöbb oldalnak én is többször nekifutottam, szóval elég időigényes, nem érdemes határidőket szabni. Inkább gondoljátok át többször, akár vázlatot is lehet készíteni.

Van ismét néhány teljesen elkészült oldalam pl. a vacsora dokumentálása. Nyugalom ezeket nem egyszerre szoktam megenni, csak próbáltam kedvenc ételeket dokumentálni, amiket legalább olyan lelkesen fogyasztok, mint a montázsban rejtőző cica. 

vacsi.jpg

Nagyjából kész van a előlap, a copyright oldal, az anyagok oldal dekorálása is. Mutatom:

cimlap.jpg 
Nagyon jól állok a kávés oldallal, az italossal, a csupa fehér dolgokkal, a lábujjassal, a fagyasztóssal, az ágyba vivőssel, a W betűssel, az irodaszerekkel, a gyümölcs cimkékkel, a félbevágott gyümölcsökkel, a hajassal, a ragacsos anyagokkal, a rágódóssal, a táskáson. De ezek közül most csak néhányat mutatok meg...

naplo_1.jpg

Most nagyban dolgozok az ujjnyomokon, a karcolóson, a fölemelésen, a komposztáláson, a magasba emelésen, a bekoszoláson, a varráson. Így ezekről egyelőre csak a mások által készített képeket tudom mutatni.

 Nézd meg képgalériánkat!

Gyűjtögetem a pozitív gondolatokat, anyagmintákat, zsebpiszkot, negatív véleményeket, csúnya szavakat.

Amikhez továbbra is ötleteket gyűjtök azok a szétvágós, kitépkedős oldalak, azokat szeretném csak valahogyan átvitt értelemben véghez vinni. A szó szerinti szétszaggatáshoz nem lenne lelki erőm :) Találtam már szerencsére néhány ötletet erre a problémára. Nézzétek:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr7810417112

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

creativeandhomework 2016.08.18. 19:34:13

Szia! Tetszik ahogy "készíted" ezt a naplót. Nemrég én is megvettem a lányomnak, azóta ő sem tudja letenni. Bátran ajánlom mindenkinek.
süti beállítások módosítása