Érkezik Supergirl és a S.H.I.E.L.D. ügynökeinek 3. évada
2016. augusztus 07. írta: redbandita

Érkezik Supergirl és a S.H.I.E.L.D. ügynökeinek 3. évada

Két premierrel zárja az augusztust a VIASAT3. Végre megérkezik Magyarországra a Supergirl első évada, valamint a S.H.I.E.L.D. titkosügynökei is akcióba lendülnek a sorozat 3. évadában.

Nem aprózza el a szezonkezdést a VIASAT3. Országos premierként a csatorna augusztus 16-án műsorára tűzi a Supergirl című sorozatot. A különleges képességekkel megáldott lány alakja először 1959-ben tűnt fel a DC Comics lapjain, így régóta méltó helye van a Superman legendáriumban. Superman 24 éves unokahúgát, Kara Zor-Elt 12 évvel ezelőtt küldték a Földre, ahol a Danvers család fogadta be és tanította meg, hogyan rejtse el erejét az emberek elől. A titkolózás ideje azonban lejárt: Kara Zor-Elt a testvérén, Alexen keresztül megtalálja egy szupertitkos társaság, amelynek az a célja, hogy megvédje National City lakosságát a rá leselkedő veszélyektől. Új hős születik hát: Supergirl. supergirl_5.JPEG

Karát két jóképű férfi, James Olsen (Mehcad Brooks) és Winnie (Jeremy Jordan) is támogatja kalandjai során, a kérdés csak az, hogy vajon melyikük nyeri el a szuperhős szívet. Supergirl-t a gyönyörű Melissa Benoist játssza, akit a Hosszú Utazás című romantikus drámában Clint Eastwood fia, Scott Eastwood oldalán láthattunk remekelni. Egy igazi világsztár is feltűnik a VIASAT3 új sorozatában: Calista Flockhart, aki Kara médiamogul mentorát alakítja.  

 A DC Comics rajongói mellett a Marvel univerzum szerelmesei sem maradnak program nélkül az idei szezonban. Az ősz másik nagyon várt sorozata A S.H.I.E.L.D. ügynökei 3. évada, amely augusztus 22-én startol a VIASAT3-on. Phil Coulson és emberfeletti képességekkel megáldott társai visszatérnek, hogy megmentsék a világot. A harmadik évadban feje tetejére áll az élet, egy idegen bolygón és a Földön is folytatódik a harc. Jemma Simmons eltűnik, Daisy és Mack ügynökök az Embertelenek után kutatnak és felbukkant egy új, titokzatos ügynökség is… nem lesznek a S.H.I.E.L.D. jó barátai.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr7410409762

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása