Jonah Hill és Channing Tatum - mint a jin és jang
2014. augusztus 08. írta: redbandita

Jonah Hill és Channing Tatum - mint a jin és jang

Az összhangot nem lehet színlelni. Felesleges is lenne, a nézőket ugyanis nem lehet átverni: ha egy film több, mint 200 millió dollárt hoz, pedig se kihalt élőlények, se szuperhősök nincsenek benne - márpedig a 21 Jump Street - A kopasz osztag bevétele ennyi volt -, akkor ott a főszereplők nagyon el vannak találva. Jonah Hill és Channing Tatum alig pihenhették ki a 2012-es sikerfilm forgatását, már bele is vághattak a folytatásba. A 22 Jump Street - A túlkoros osztag (16) (22 Jump Street - hazai bemutató: 2014. augusztus 21.) furcsa párja felsőbb osztályba, pontosabban felsőbb iskolába lépett.

Tatum egyébként nem szereti a folytatásokat, a G.I.Joe esetében például ragaszkodott hozzá, hogy a második filmben jó korán nyírják ki. A 22 Jump Street - A túlkoros osztagra azonban azonnal igent mondott: „valahogy logikus volt, hogy a gimi után az egyetem jön” - nyilatkozta a színész. Sőt, egy harmadik filmtől sem zárkózott el, talán azért, mert az egyetemi alapképzést akár a PhD is követhetné.

Jonah Hill szerint ők ketten úgy egészítik ki egymást, mint a jin és jang: „teljesen más világból érkeztünk, rengeteg mindenben különbözünk egymástól, de kölcsönösen tiszteljük a másik azon tulajdonságait, amelyekkel nem rendelkezünk”. Channing Tatum szerint tulajdonképpen semmi különös nincs abban, hogy neki is jól áll a komikusi szerepkör és Jonah Hill is remekel akcióhősként: „ezek a műfajok nem is léteztek egészen addig, amíg a kritikusok nem akarták szétválasztani és definiálni őket”.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr806588961

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása