Tabut boncolgat a HBO legújabb saját gyártású sorozatában - Érkezik a Looking (Keresem)
2014. január 19. írta: Szilvásgombóc

Tabut boncolgat a HBO legújabb saját gyártású sorozatában - Érkezik a Looking (Keresem)

A Szex és New York testvérsorozata, már most óriási várakozás övezi. Elsőre gondolhatnánk, hogy férfiak keresnek nőket maguknak és így "megismerhetjük" a férfiak szemével milyen is a társkeresés. Ez egy bizonyos fokig igaz is, hiszen férfiak keresnek társat maguknak. Csak épp nem hölgyeket, hanem urakat.


A világunkban még ma is tabunak számító homoszexualitással foglalkozik a  sorozat, mely a tengerentúlon január 19-én indul. San Franciscóban játszódik a történet, ahol három a harmincas éveikben járó férfi keresi a társát. Agustin (Frankie J. Alvarez), Patrick (Jonathan Groff) és Dom (Murray Bartlett) jó barátok és az ő életüket mutatja be a sorozat egy olyan világban, ami szexuálisan nyitott.

Jonathan Groff feltűnt már többek között a Gleeben, a Férjem védelmében című sorozatban és ő a hangja Kristoffnak a Jégvarázsban. Murray Bartlettnek rengetek kisebb szerepe volt már. Láthattuk a McLeod lányaiban, a Headland-ben, A nagy svindliben és a Hatalom hálójában nagy sikerű sorozatban is. És az érdekesség kedvéért szerepelt a Szex és New Yorkban is. Frankie J. Alvarezt még nem igen láthattuk szóval gyakorlatilag ez az első szerepe.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr865769951

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása