Lakatos Levente - Barbibébi
2013. augusztus 10. írta: Szilvásgombóc

Lakatos Levente - Barbibébi

Vessetek meg, de én alapvetően nem olvasok magyar szerzőtől, tisztelet egy-két kivételnek, ők már rengeteg könyvet tettek le az asztalra. Gondoltam, a Bookandwalk jóvoltából teszek egy kísérletet. Lehet, hogy az ebookon való olvasás az oka, de szenvedtem egy darabig.

184516_galeria_barbibebi_300.jpg

Történet egy 17 éves díszpicsáról, akit úgy ismerhetünk meg, hogy egy buliban ittas állapotban egy biliárd asztalon egy számára vad idegen férfival dugatja magát (bocsánat de erre jobb szót nem tudok: „Oké, baby, ideje fejest ugrani az élvezetekbe! Ahogy puccsítva visszamászott az asztalra, fekete neccharisnyája beleakadt a fémszegélybe, két helyen is megtépte a szálakat, de fel sem tűnt neki. Szembefordult Talán Jackkel, gyakorlott mozdulatokkal kigombolta a fiú virágmintás ingét, hogy szabadon engedje acélosra kidolgozott, verítéktől nedves felsőtestét... TJ ekkor a fejét hátravetve megadta magát, s a lány végre átvette az irányítást. Magasba emelte formás lábait, miniszoknyája alól letolta tigrismintás Cavalli bugyiját, megpörgette a feje fölött, majd egy könnyed mozdulattal a táskájába ejtette."

Kitérő: Nem tudom miért, de ahogy olvastam Barbiként a Jóban Rosszbanban szerepló Szabó Zsófi képe lebegett. A sorozatban játszott szerepétől idegrohamot kapok, és itt is kimondottan idegesített, hogy nem tudok elvonatkoztatni tőle.
Kitérő vége.

Barbi éppen a tini sztár szerelmével való szakítását igyekezett felejteni. Mondhatjuk, hogy a felejtés jobban ment neki, mint azt gondolta vagy akarta volna. Ugyanis hazafelé tartva elgázolta egy autó és emlékezetkiesése lett. A gyógyulás és a bulvár elkerülésének érdekében Siófokra megy a puccos, villájukba. Itt próbálja összeszedni az elmúlt másfél két hónap történéseit, melyekre nem emlékszik. De csak akkor tudhatják meg, ki az, aki el akarta tenni láb alól a szőke cicamicát, ha visszanyeri emlékezetét.

Ebben pedig csak egy valaki lehet segítségére. Krisz, a homoszexuális legjobb barát. Vagyis Barbi úgy tudja, hogy még legjobb barátok. De azóta, hogy Barbi kikürtölte Krisz másságát nem azok. A feltűnési viszketegségben szenvedő szilikon pipi mellett persze Krisznek is van szerelmi bánata, amit ki kell hevernie. Patrik kénye kedve szerint használta Kriszt. Ő meg persze hagyta ezt, ráadásul a Barbi teniszező (ex-)legjobb barátja az az önmarcangoló fajta, maga keresi a szívtiprót.

Közben persze Krisznek megvan az új kiszemeltje Simon, a Balaton parti büfé vezetője. Krisz fűzi Simont, emellett minden idejét és energiáját arra fordítja, hogy Barbi cseppet sem szolid emlékeit visszahozza. Az emlékek visszahozásának legjobb és leggyorsabb módja, ha megnézik Barbibébi videónaplóit, amit pszichológusa javaslatára kezdett el készíteni. Mindez arra volt hivatott, hogy a sztár fiúja elvesztését könnyebben feldolgozhassa.

Időközben Barbit telefonon zaklatják, fenyegetik, a szőke lánynak meggyőződése, hogy Krisz az, aki szórakozik vele. Ám hamarosan kiderül, hogy a zaklató csak úgy, mint Yoda (a kopasz cica) csupán Barbi elméjében létezik. Tévképzetei vannak.

Na nálam itt elszakadt a cérna. Természetesen tisztában vagyok azzal, hogy a regények (többségében) fikciók. Eddig is nehezen jutottam el, szó szerint szenvedtem. Ígérem, hogy egyszer majd rászánom magam, mert nem szeretek semmit sem félbe hagyni. Az eredményről értesítelek Benneteket is! De ez most így maradt. És azt hiszem egy darabig így is marad.

Lakatos Levente írói tehetségét nem szeretném véleményezni, hiszen többi munkáját nem ismerem, ki tudja lehet, hogy csak beválasztottam. Hát hamarosan kiderül, mert a Bookandwalk-tól kapott második ekönyvem ennek a folytatása a LoveClub... Lehet az jobban tetszik majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr835454332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása