Grace Klinika - Grey's Anatomy 8X01 - Szabadesés (Free falling)
2013. február 01. írta: redbandita

Grace Klinika - Grey's Anatomy 8X01 - Szabadesés (Free falling)

Tudom, hogy Amerikában már  a kilencedik évad megy, de kis hazánkban az RTL Klub még csak most kezdte sugározni a nyolcadik évadot, így talán aktuális, ha erről én is beszámolok Nektek, ahogyan tettem ezt korábban is. A hetedik évad ugyebár elég kacifántosan végződött, mert elég sok kérdés maradt nyitva pl. Meredith és Derek kapcsolata vagy Christina terhessége, vagy Meredith "bűnének" következményei, vagy April új munkaköre és még sorolhatnám. Nem mondom, hogy rögtön az első részben választ kapunk minden kérdésre, de talán egy fokkal közelebb jutunk a megoldáshoz.

greys-anatomy-5_510.jpg

Talán az a legegyszerűbb, ha egy kicsit végigmegyünk a szereplőkön, felidézzük kinek hogyan ért véget az előző évad, majd megbeszéljük hogyan kezdődik számára az új.

Meredith (Ellen Pompeo) hazaviszi örökbefogadott kislányukat a kórházból, ám a férjének (Patrick Dempsey) már csak a hűlt helyét találja. Derek ugyanis nem tudta és azóta sem tudja megbocsájtani asszonyának, hogy belenyúlt a kísérletbe és ezzel tönkre tette az egészet. Én csak azt nem értem, hogy miért nem mentőkörülmény, hogy a Főnök (James Pickens Junior) felesége, Adele érdekében tette. Ám Meredithnek nemcsak a házassága megy tönkre az eset miatt, hanem ki is rúgják... Tegyük hozzá, hogy abból a kórházból, amit saját édesanyjáról neveztek el... Durva. Mer azzal érvel, hogy nem is baj, így legalább több ideje jut a kislányra, jobb anya válhat belőle, de amikor a szociális munkás rákérdez hogyan élnek Zolával, a nő sem csődbe jutott házasságról nem beszél sem állásának elvesztéséről. Ennek súlyos következményei lesznek, melytől Meredith úgy megijed, hogy a legrosszabb döntést hozza meg.

Christina (Sandra Oh) eddig még nem végeztette el az abortuszt, valamivel mindig kihúzza magát az utolsó pillanatban, de az ő házassága is romokban van, Owen (Kevin McKidd) beszélni sem hajlandó vele, így még csak azt sem tudja, hogy Christina még nem operáltatta meg magát, ám egy jó barát felhívja erre a doki figyelmét, és megismerteti őt egy másik szemszöggel. Christina visszakapja mentorát (Kim Raver) mivel az nem utazott Németországba, ám új módszert talál ki Yang fékentartására.

April nehezen boldogul az új posztjával, mert hiába lett vezető rezidens, senki se figyel rá, aminek meglesznek a  következményei, így a jó öreg Bailey (Chandra Wilson) veszi kezébe az immár ötödik évüket végző tanulókat és úgy dönt megleckézteti őket.

Mark (Eric Dane) maga mellé veszi Avery-t, de agybafőbe szívatja, állítása szerint nem Lexie (Chyler Leigh) miatt, de azért mi sejtjük, hogy ez jócskán benne van a pakliban, nem? Alex (Justin Chambers) eléggé össze van zuhanva amiatt, amit Meredith-el tett, és most hogy a nőt még ki is rúgták még jobban utálják a többiek is, így Karev most tesz egy lépést a "megtisztulás" felé, reméljük nem lesz még késő..

Az egész részben csak néhány esetet mutatnak, de azokat sem túl részletesen. Egy csőtörés miatt hatalmas kráter keletkezik egy útszakaszon, és sokan megsérülnek. Egy házaspár például a beszakadt részbe szorul, és a nőre egy kocsi is ráesik, így a férjének kell megmenteni őt. Owen, Karev és Callie (Sara Ramirez) a helyszínre mennek, de segíteni nem sokat tudnak...

 A következő rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr235053300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása