90210 második évad - A gimi viszontagságai
2012. szeptember 29. írta: redbandita

90210 második évad - A gimi viszontagságai

Nemrégiben írtam az első évadról Nektek, ami nagyon izgalmasan zárult és sok kérdést hagyott nyitva. Meggyógyul e Silver? Hogyan alakul Adrianna élete? Együtt maradnak e Naviddal? Mi lesz Annie hibájának következménye? Ami viszont nem változik az az, hogy továbbra is megy a kavarás, mindenki a másik háta mögött támad, szurkál, hazudozik. mindenkinek megvannak a maga titkai és az események egyre súlyosbodnak. Továbbra is az intrika, a nagyképűség az eltiprás a menő a West Beverlyben, de sokak élete megváltozott a tavalyi év óta. Természetesen új tanárok és új diákok is jönnek a suliba, ami csak további fejtörést okoz néhányaknak.

90210-season-2-promo-photos-6435138-1650-1275_83217220.jpg

Eltelt a nyár, amit a tanulók egy nagy része büntetésben töltött, mivel Annie rájuk hívta a rendőrséget. A banda ugyanis ittasan bulizott Naominál, ami 21 év alatt ugyebár törvénybe ütköző Amerikában. Így most mindenki Anniet utálja, és ő is magát, mivel a buliból hazafelé (ittasan) elütött valakit, és cserbenhagyta. Hát így indulunk neki a következő évadnak és a következő tanévnek is.

Annie Wilson (Shenae Grimes)

Annie teljes magányban tölti el a nyarat, teljesen magába zárkózik a fent említett két ok miatt. Az internet segítségével meg tud néhány dolgot a cserbenhagyott férfiról, például hogy sajnálatos módon életét vesztette a baleseteben. A férfiról egy darabig mindenki annyit tud, hogy hajléktalan, de aztán kiderül, hogy korábban ő is a West Beverlybe járt és amíg csak tehette támogatta is a suli. Az is napvilágot lát, hogy a férfi egyik leszármazottja, Jasper (Zachary Ray Sherman) jelenleg is a gimibe jár. Jasper érzékeli, hogy Annie túl érzékenyen reagál a férfi halálára és csakhamar rájön, hogy a lány a gázoló. Jasper nagyon furcsa fiú, és teljesen az ujja köré csavarja Anniet. De amikor a lány ki akar lépni a kapcsolatból, akkor zsarolni kezdi őt. Jasper egyre őrültebb dolgokra veszi rá Anniet, aki nem tud senkihez fordulni a problémáival. A barátai elfordultak tőle, még a testvére is, és a szülei is saját problémáikkal vannak elfoglalva. A titkok azonban nem maradhatnak örökké titkok, így Annie-nek is meg kell fizetnie a bűneiért. A kérdés csak az, hogy az emberek vajon megbocsájtanak-e neki? Annie nekem ebben az évadban még kevésbé szimpi, mint az előzőben, egyszerűen lubickol az önsajnálatban.

90210-season-2-preview-naomi-annie.jpg

Dixon Wilson (Tristan Wilds)

Dixon túl van Silverrel való szakításán és éppen belevágná magát a csajozásba, amikor megismerkedik a gyönyörű, ám nála jóval idősebb, Sacha-val (Mekia Cox). Fülig szerelmes lesz belé, így amikor a lány a koráról érdeklődik, akkor jóval idősebbnek mondja magát. Sőt azt mondja, hogy híres DJ, már kijárta a gimis és lediplomázott. Mindezt barátja, Navid számlájára. Aztán persze lebukik és Sacha szakít vele, később kibékülnek, de csak titokban járhatnak. Ez a srácnak nem tetszik és szakít a lánnyal, aki ekkor már bármire hajlandó lenne, hogy maga mellett tarthassa Dixont. Dix még mindig egy mókás és nagyon jólelkű fiú. Dixon életébe az év vége felé megint egy új lány érkezik, Ivy.

90210_2.03.jpg

Naomi Clarck (AnnaLynne McCord)

Naomi úgy próbál túl lenni Liam-en, hogy féktelen randizásba és pasizásba kezd. Mindegy, hogy a férfi idősebb, vagy akár az apja lehetne, vagy éppen "rosszfiú". Eközben kisebb nagyobb csatákat vív a nővérével, Jen-el. Jen még az előző évadban tért vissza és tudjuk mit művelt Liammel. Nos Naominak összevissza hazudozik a múltjáról, az elmúlt évekről, de egyértelmű, hogy csak a lány pénzére hajt. Naomi annyira akar egy családot, hogy sokáig ezzel egyáltalán nem szembesül, de aztán rájön a dolgokra és szép lassan minden összeomlik. Én Naomit nagyon megkedveltem ebben az évben, sőt már már sajnáltam is, főleg az évad vége felé...

90210-season-2e01.jpg

Erin Silver (Jessica Stroup)

Silver szinte az egész nyarat Adrianna-val és Naomival töltötte, nagyjából túl van a bipoláris zavarain, a depresszión, de Dixon-on nem igazán tette túl magát. Még mindig őt szereti és újra és újra ötletel azon, hogy szerezhetné vissza. Amikor kezdi látni, hogy erre semmi esély, akkor a munkába temetkezik és riporterkedni kezd Navidnal vagyis, a Lángnál. A tanévben megismerkedik az új fiúval, Teddyvel, aki bizonygatja, hogy szerelmes belé, Silver először hallani sem akar a csajozós srácról, de aztán járni kezdenek. Silvernek azonban nagyon súlyos és komoly problémával kell megküzdenie idén, pedig a tavalyi éve sem volt könnyű. Édesanyjáról kiderül, hogy mellrákja van és vélhetően nincs sok ideje hátra. A nővérét Kellyt nem igazán érdekli a dolog, de ő úgy dönt hazaköltözik.

90210-Season-2-Episode-10.jpg

Adrianna Tate Duncan (Jessica Lowndes)

Adrianna a tavalyi évben rengeteget szenvedett, így idén az a terve, hogy boldog lesz és békében él, a szerelmével, Naviddal. Ám ez már a nyár utolsó hetében is látszik, hogy nem lesz egyszerű. A gimibe ugyanis új fiú érkezik, Adrianna gyerekkori jó barátja, Teddy Montgomery, a leendő teniszcsillag. Adrianna és Teddy régebben együtt jártak, emiatt Navid most nagyon féltékeny a fiúra. Szép lassan Ad és Navid kapcsolata teljesen megromlik, így kénytelenek szakítani. A srác viszonylag hamar talál új barátnőt és Adrianna is egy lányba (Rumer Willis) szeret bele, de érezzük, hogy Adrianna és Navid szerelme itt még nem érhetett véget. Míg az első évad Ad rossz oldalától volt hangos, addig most a zenei karrierje indul be, mint a leendő új pophercegnő.

90210season2episode18.jpg

Navid Shirazi (Michael Streger)

Navid végre megkapja azt, amiről olyan régóta álmodozott, méghozzá, Adriannat. Ám úgy érzi, hogy ez nem tarthat örökké. Rögtön egy nagy problémával szembesül, az új diákkal, Teddyvel. Addig aggodalmaskodik, amíg bekövetkezik, amitől fél. Végül tényleg elválnak útjaik és ekkor beleszeret Laylaba, akivel eddig csak munkatársak voltak. De nagyon úgy fest, hogy Navid életében mégiscsak Ad az igazi. Navid nekem még mindig az egyik kedvencem, nagyon kedves és vicces srác.

90210season2episode15.jpg

Liam Court (Matt Lanter)

Liam is küszködik annak következményeivel, hogy megcsalta Naomit, a lány keményen bünteti őt is, és amikor Naomi azt hiszi, hogy Annievel feküdt le a bulin, akkor sem cáfolja meg. Liam eközben otthon is komoly problémákkal küzd, a nevelőapja mindenáron bentlakásos suliba akarja küldeni, hogy megszabaduljon tőle. Az anyja pedig szereti a fiát, de mégsem akar vitába szállni a férjével. Liam mindenáron az apjával akar lenni, és amikor az feltűnik a színen, akkor nagyon boldog és nem vesz észre bizonyos árulkodó jeleket...

041410_1732_90210Season1.png

Teddy Montgomery (Trevor Donovan)

Teddy új tanulóként érkezik a suliba, de rögtön a legmenőbbek közé kerül, hiszen az apja menő színész, mindenki ismeri. Emiatt persze a család milliomos, Teddy jóképű, nagydumás és még esélyes arra is, hogy híres teniszcsillag legyen. Teddy ki is használja ezt és sorban fogyasztja a lányokat, de arra vágyik, hogy visszahódítsa Adriannat, amiért akár kisebb nagyobb trükköket is bevet. Teddy aztán Silverbe szeret bele, aki kezdetben nagyon vonakodik, de aztán viszonozza a fiú érzelmeit.

715477_1318695963056_500_333.jpg

Ivy Sullivan (Gillian Zinser)

Ivy szintén új tanuló a West Beverlyben és elég sok vizet felkavar, akár szó szerint is mivel a kedvence a szörfözés. Ivy anyja egy elég lazaerkölcsű nő, aki mellesleg zenei producer és ő karolja fel Ad-et is. Ivy kezdetben Liam-be szerelmes, és emiatt Naomival folyamatosan vitáznak, de aztán Dixonnal kezd járni.

Debbie Wilson (Lori Loughin)

A kezdetben tökéletesnek tűnő kapcsolat úgy tűnik kezd megromlani. Debbie sok mindent másképp gondol, mint férje és nagyon úgy fest, hogy már az edzője is jobban érdekli, mint egykori szerelme. A gyerekek körül is egyre több a baj, és amikor Annie színt vall az már tényleg a házasság végét jelenti.

uploaded_file20120906-19043-1rv2zlw-0.jpg

Harry Wilson (Rob Estes)

Harrynek ez az utolsó éve a West Beverlyben, nemcsak Debbiet, hanem a munkáját is feladja, így a harmadik évadban már nem ő lesz az igazgató. Nálam Harry az, aki a legnegatívabb karakterré válik.

90210show230.jpg

Kelly Taylor (Jenny Garth)

Kelly eddig minden idejét azzal töltötte, hogy húga betegsége miatt aggódjon. Silver már jól van, de most az anyjuk lesz beteg, rákos és nagyon úgy fest, hogy ezt nem éli túl. Kelly próbál úgy tenni, mintha őt nem érdekelné a dolog, de aztán ráébred, hogy mégis szeretne megbocsájtani az anyjának. Bár már szakított Ryan-el mégsem tetszik neki, hogy a férfi Jen-el jár, mert ő jól ismeri a nőt.

Ryan Matthews (Ryan Eggold)

Ryan kezdi kiheverni Kellyt, Silver nővérét, méghozzá úgy, hogy összejön egy gyönyörű szőkeséggel, Jen-el. Ő Naomi nővére, csak egy baj van vele, hogy iszonyatosan manipulatív, rosszéletű hölgyemény(?).

Jen Clark (Sara Foster)

A legőrültebb, legnegatívabb, legellenszenvesebb karakter, akit valaha láttam. Maga a gonosz, de tényleg. A szüleitől kapott pénzt már elköltötte, így most visszatér Beverly Hillsbe, hogy megkopassza a kishúgát is. Azt elfelejti mondani, hogy már Párizsban is van egy férje, ezt még Ryannek sem említi. Mindenkit kihasznál és manipulál, bárkin keresztülgázol, ha az kell.

jen-and-ryan.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr864804635

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása