The Lying Game 105-106
2012. február 02. írta: enbee

The Lying Game 105-106

Van az úgy egy sorozat életében, hogy egy-egy részben nem történik semmi. Mármint úgy látszik. De amikor végig gondolja az ember, hogy mit érdemes elmesélni belőle, akkor meg be nem áll a szája! Na ilyen a The Lying Game ötödik része, a hatodikban pedig, nem fogjátok elhinni, de még ráadásul tényleg történnek dolgok! Hallatlan.

the_lying_game_banner.jpg

Hozzá szokhattatok, hogy a kronológia nem az erősségem, úgyhogy most is inkább külön-külön vegyük végig, hogy mi történt a szereplőkkel.

Közeledik a homecoming bál, Lauren pedig még mindig büntiben van. Ez azért fokozottan ciki, mert Justint a csapattársai szivatásból jelölték bálkirálynak, Lauren tehát még inkább szeretne ott lenni a fiúval. Ál-Sutton mindenki legnagyobb meglepetésére felajánlja, hogy ő sem megy el (pedig Charral évek óta azt az estét tervezgették), és csináljanak otthon kettesben egy csajos estét. Ember tervez... ahogy mondani szokták. Nisha ezerrel kampányol, hogy bálkirálynő legyen, és hát ezt a lányok nehezen viselik, és benevezik Suttont, az iker háta mögött. Szóval nincs más választása, mennie kell (ráadásul kedve is volna hozzá). De mi lesz Laurennel?! Hát van annyira jó testvér ál-Sutton, hogy a szülőket ráveszi, függesszék fel a szobafogságot arra az egy napra, így Lauren ott lehet, amikor Justint királlyá koronázzák.

Ez persze nem azt jelenti, hogy tökéletes a boldogság a Lauren-Justin paradicsomban. Anyu aggályait fejezi ki azt illetően, hogy a fiú már hozzájuk jár reggelizni, apuval golfozik, miközben Lauren még csak nem is látta a srác szüleit. Anyu előtt védi a pasi becsületét Lauren, de azért csak nyomozásba kezd, és kiderül, hogy Justin szülei évekkel korábban meghaltak, és a fiú most egyedül él eladó házakban.

Mads magánélete elég furán alakul. Alec eddig hitte is meg nem is, hogy Eduardoval nincsen közöttük semmi, de miután Nisha elkottyintotta neki, hogy pletykálnak a lányáról és a koreográfusáról, már kezd gyanakodni. Aztán kap egy fotót is a párocskáról, amit Mads kimagyaráz azzal, hogy letámadta a pasit, de ő visszautasította, viszont Alec ennek ellenére is meglátogatja Eduardot, aminek a hatására a táncos összepakolja a cuccait, és visszaköltözik Chicagoba. Mads még éppen találkozik vele, mielőtt útnak indulna, és a pasas fura dolgokat mond. Egyrészt, hogy ő is oda van a lányért, másrészt pedig, hogy veszélyben vannak, nem szabad találkozniuk, és persze Mads vigyázzon magára. A buta lány egyből szalad apucihoz, hogy számon kérje rajta a dolgokat, és puff, a következő, amit hallunk, hogy Eduardo autóbalesetet szenvedett, és lehet, hogy nem éli túl.

Mielőtt rátérnénk az ikrekre, még meg kell említeni Chart is, aki végre úgy tűnik, hogy szerzett magának egy pasit. Az már más kérdés, hogy Alec kis kézifiúja az, aki a pasas megbízásából szaglászik Sutton körül... Amíg Char nem tudja, hogy nem csak a bájának köszönheti Derek érdeklődését, addig Charnak ez nem is fog fájni. Majd utána! Minden esetre Char a Derek-randi végeztével belebotlik Ethanbe, és számon kéri a fickón, hogy mégis hogyan képzelte, hogy szakít Suttonnal (ezt majd elmesélem ám!), mire a fiú elkezd össze-vissza habogni, és véletlenül Emmát is megemlíti... Char fejében már össze is állt a kép, hogy Ethan egy Emma nevű lánnyal csalja Suttont.

Na szóval, az ikrek. Háááát. Komolyodnak a dolgok Ethan és Emma között, de a lány megálljt parancsol, Sutton miatt. Minden esetre Ethan úgy dönt, hogy szakít Suttonnal, mert a Mercer lány továbbra is titokban tartaná, hogy együtt vannak, Emma viszont nem szégyenli Mr. Whitehorse társaságát. Természetesen a lányok személyisége is közre játszik, de ez a felvállalósdi dönti el végleg a dolgot. Ethan, hogy támogassa Emmát, megjelenik a bálon, és mindenki szeme láttára megcsókolja. A képek felkerülnek a netre, és eljutnak Californiába is... Sutton berág, és maga alá gyűri Thayert, aki meg azzal súlyosbítja a helyzetet, hogy amikor az ikrek egymással beszélnek, és Sutton éppen kiakad Emmára az Ethan dolog miatt, akkor egy szál törölközővel a derekán beslattyog a képbe és feltesz egy banális kérdést.

Most Emma van nehéz helyzetben: elmondja Ethannak, amit gyanít? De akkor soha nem fogja megtudni, hogy miatta, vagy Thayer miatt szakított Ethan Suttonnal... Végül az első igazi randin csak elmondja, amit látott, Ethan pedig egyből szakít is vele, amiért ennyi ideig ült az infón. Na és ez után jön Char, amiről már két bekezdéssel korábban beszéltem.

Már csak egy dolog van hátra, az Annie Hobbs-ügy. Emmának sikerült kiderítenie, hogy Annie Char anyukájának a testvére, akinek a szívét összetörte Alec és/vagy Ted, ezért Los Angelesbe költözött. Van egy fénykép is, amin az Annie-Ted-Alec trió együtt pózolnak, de ezt Ted kitépi az albumból, és eldugja, de ál-Sutton megtalálja, és ettől ugye még gyanúsabb az ügy. Az igazi Sutton is dolgozik, ő meglátogatja azokat a címeket, amik összefüggésbe hozhatóak azzal a galériával, ahol Annie-nek kiállítása van, és így jut el egy klinikára, ahonnan azonban finoman, de elhajtják. Persze Alec keze van a dologban, de Sutton érzi, hogy valami gyanús, ezért beoson, és pont mikor megtalálja Annie-t, valaki hátulról elkapja.

A következő, ötödik rész tartalmából:

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr814035617

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása