Született feleségek 8X06 - 8X07
2011. december 12. írta: redbandita

Született feleségek 8X06 - 8X07

Az események továbbra is akörül a bizonyos gyilkosság körül zajlanak. A lelkiismeret furdalás, a lebukástól való félelem, azt eredményezi, hogy szép lassan a barátnők egymás ellen fordulnak. Mindenkinek megvannak a maga titkai, kinek azért, hogy megvédje a másikat, kinek azért, hogy ne okozzon újabb gondokat. Ám ezek a titkok előbb utóbb kiderülnek és éket vernek a feleségek közé. Vajon a széthúzás fogja majd lebuktatni őket?

15acaa.jpg

8X06 Whitch's Lament

Az előző rész ugyebár azzal zárult, hogy Ben (Charles Mesure) megmutatta Bree-nek (Marcia Cross), hol is kíván építkezni. Persze, hogy ott ahol nemrégiben a feleségek elásták Gaby nevelőapját. Bree azonnal rohan a hírrel Gabyhoz (Eva Longoria), de csak virágnyelven tudja elmondani az információkat, mivel Juanita (Madison De La Garza) éppen a Haloween jelmezét próbálja.

Lynette a maga sajátos módján megpróbálja felvenni a harcot Tom (Doug Savant) új barátnőjével, méghozzá kitalálja, hogy ő varr Pennynek jelmezt. Mivel nem tud varrni, ezért Renee egyik divattervezőjétől rendel, a jelmez azonban egy icipicit túlzottan szexisre sikerül...

Renee végre megpróbálja elcsábítani Bent, amihez még kellékeket is használ, egy "javítószert", ám allergiás lesz rá, az este a kórházban végződik.

A barátnők úgy döntenek, hogy Lynette (Felicity Huffman) segítségével Haloween éjjelén kiássák a hullát és új helyre temetik. Nagyon vicces jelenet, amikor neszt hallanak, szétszélednek, majd ismét egymásra találnak.

Eközben Susan (Teri Hatcher) különleges feladatot kap a rajztanárától (Miguel Ferrer). André ugyanis nem az a tipikus jó apa, ezért arra jut, hogy Susan-ra bízza a gyerekcsőszködést.

Gabyék eközben érdekes dologra bukkannak, de nem egy oszlásfélben levő holttestre, hanem egy nagy és rendkívül üres sírhelyre. Valaki megelőzte őket?

8X07 Always in Control 

Bree kénytelen bevallani Bennek, hogy ő tudja kinek a hulláját találták meg az építkezésen. A férfi először mindenáron rendőrt akar hívni, de elég gyorsan rájön, hogy ha bűnügyi helyszínné válik az építkezési terület, akkor nem mostanában tudja majd felépíteni a lakóparkot. Így kitalál egy B tervet, amihez Mike segítségét kéri. Breenek további problémái is vannak, például a kikosarazott Chuck egyre durvábban zaklatja. Nagyon furcsa, hogy amennyire szimpatikus volt az elején, mostanra egyenesen félelmetes őrültté változott.

A dolgok állása miatt Bree és Gaby végre mindent elmondanak Lynette.nek és Susannak, akik nagyon rosszul fogadják a híreket, de leginkább azt, hogy a két nő titkolózott. Vajon véget ér a feleségek barátsága?

Gaby és Carlos úgy döntenek célszerű lenne Susan helyett új gyámot választaniuk, hiszen ha ők lebuknak, akkor Gabynak, Breenek és Lynettenek is börtönbe kell vonulni. Így marad Bob és Lee nevelőszülőnek. Csakhogy ők nem akarják elvállalni a feladatot, hiszen jól ismerik a két rosszcsontot. Gaby vacsorát tart, hogy bebizonyítsa Juanita és Celia már jól neveltek. A dolog már majdnem jól sül el...


A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr313452054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása