Született feleségek - Desperate Housewives 8X01 Secrets What I Never Want To Know
2011. november 09. írta: redbandita

Született feleségek - Desperate Housewives 8X01 Secrets What I Never Want To Know

Nyilván már olvastátok ti is, hogy ez lesz a Született feleségek utolsó évada. Több alkalommal is felröppent már a hír, de most komolynak tűnik. Nagyon úgy fest, hogy tényleg elkaszálják a Lila Akác köz legviccesebb feleségeinek történetét. Sajnálom, mert nekem az egyik kedvenc sorozatom. A készítők azonban azt ígérik, hogy ez a nyolcadik (és egyben utolsó) évad lesz a legeslegjobb (értsd: a legizgalmasabb, legviccesebb, legmeghökkentőbb stb.) Éppen ezért nem akartam addig várni, míg a magyar csatornák egyike (a hírek szerint a Story Tv) műsorra tűzi. Amerikában már szeptember végén elkezdték sugározni, de igyekszem behozni a lemaradásom, és remélem, hogy hamarosan már a legfrissebb beszámolókkal jelentkezhetek. Kezdjük rögtön az évadnyitó résszel!

Az előző évad azzal zárult, hogy Gabyék házában gyilkosság történt. Carlos (Ricardo Chavira) véletlenül megöli Gaby (Eva Longoria) nevelőapját. A férfi éveken át molesztálta a fiatal Gabyt, a nő eddig halottnak hitte, de a hetedik évad végén megjelenik a férfi a Lila Akác közben. Gaby és a barátnői úgy határoznak nem adják fel Carlost inkább együtt elássák a hullát.

Egy hónap telt el a gyilkosság óta, ám minden megváltozott. Mindenki a maga módján próbálja túltenni magát a dolgon, már amennyire túl lehet...

Susan (Teri Hatcher) kizár. Méghozzá szó szerint nem áll szóba barátnőivel, nem jár össze velük kávézni, nem pókereznek stb. Ez már a férjének, Mike-nak (James Denton) is gyanús lesz. A férfi úgy érzi akár a házasságuk is bajba kerülhet Susan viselkedése miatt, Susan megkéri a barátnői hagy mondhassa el Mikenak az igazságot. De ők nem engedik... Vajon rámegy Susan házassága a nagy titkolózásra?

Carlost folyamatos lelkiismeret furdallás gyötri, úgy véli, ha legalább egy papnak gyónhatna, attól jobban érezné magát. Gaby (Eva Longoria) szerez neki egyet, ám Carlos csak akkor kapna feloldozást, ha bevallaná a bűnét. Kíváncsi vagyok, hogy erre mikor fog sor kerülni...

Lynette-et (Felicity Huffmann) állandó rémálmok gyötrik, de ezt nem akarja elmondani senkinek. Tommal (Doug Savant) különválnak, de a gyereknek nem szólnak. Így Tom a szomszéd házból minden reggel a gyerekek ébredése előtt beül régi konyhájába, mintha minden rendben lenne. Egy rémálom után Lynette Tom ágyában köt ki, ám a dolog rosszul sül el. Tom fontolóra veszi a házasság folytatását, Lynette hallani sem akar róla. Végre leülnek beszélni a srácokkal. Szerintetek Tom és Lynette házassága örökre elvérzett vagy újra összejönnek majd?

Bree (Marcia Cross) különös helyzetben van, hiszen a szerelme egy zsaru... Chuck (Jonathan Cake) egyelőre nem gyanakszik, pedig vannak árulkodó jelek. Például az feltűnik neki, hogy azóta a vacsora óta, Bree barátnői kerülik őt. Ráadásul Gabyt és Breet tetten is éri...

Mindeközben a gyilkosságról semmit sem tudó Renee (Vanessa Williams) éppen az új lakót akarja meghódítani. A férfi gazdag, szingli, és még jóképű is. Renee nem teketóriázik, egyértelmű ajánlatot tesz Bennek (Charles Mesure), aki kikosarazza.

Már az első rész is nagyon izginek tűnik, úgyhogy remélem méltóképpen búcsúznak a feleségek. Még felhívnám a figyelmet az utolsó képsorokra, ahol az egyik feleség fenyegető levelet kap... Vajon ki írta?

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr993364784

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása