ÉVADZÁRÓ - Született feleségek (Desperate Housewives) 7X23 - Vacsorára fel! (Come On Over For Dinner)
2011. november 08. írta: redbandita

ÉVADZÁRÓ - Született feleségek (Desperate Housewives) 7X23 - Vacsorára fel! (Come On Over For Dinner)

Egy baráti vacsora gyilkosságba torkollik a Lila Akác közben. De ez már nem annyira meglepő, mivel nem az első haláleset. De most a vendégek között van egy zsaru is, ha ő rájön, valaki börtönbe kerül. Egy házasság pedig véget ér. Nagyon izgalmas rész, és úgy lesz vége, hogy alig várom már a nyolcadik évad első részét... Hamarosan meg is nézem, mert semmiképp se bírom ki addig, amíg Magyarországon is adásba kerül.

Susan (Teri Hatcher) és Mike (James Denton) végre visszaköltözik a Lila Akác közbe, Susan annyira örül neki, hogy örömét szeretné azon nyomban megosztani a barátnőivel. Ám legnagyobb meglepetésére mindenki elüldözi vagy lepattintja. Persze senki sem rossz szándékból... Gaby (Eva Longoria) éppen azzal van elfoglalva, hogy ráijesszen a halottnak hitt nevelőapjára, Lynette (Felicity Huffmann) éppen parázs vitát folytat a férjével. A lányok rádöbbennek, hogy milyen rosszul bántak Susannel, ezért kárpótolni szeretnék egy ünnepi vacsorával, ahol minden fogást valaki más készít el.

Először Renee (Vanessa Williams) van soron, ő felelős az előételért. Ám a dologba egy váratlan hiba csúszik, amikor a háziasszony matt részegere issza magát. Hogy miért? Nos Renee éppen most tudta meg Leetől, hogy exférje nősülni készül. Renee nemcsak iszik, hanem énekel is, majd felszedi a pincérfiút.

A kissé botrányos első fogás után a vendégek Lynettékhez hivatalosak salátázni. Susan és Lynette indulnak előkészíteni a salátát, eközben meséli el Lynette a barátnőjének, hogy Tom (Doug Savant) elhagyta. Amikor belépnek a ház ajtaján Tom éppen a vacsorához készül elő. Susan magukra hagyja őket, és úgy fest végre sikerül megbeszélni a dolgaikat...

A fő fogást Bree (Marcia Cross) készíti el, ám életében először elégeti a csirkét. Hogy miért? Nos ennek elég vicces oka van, Chuckkal nem bírják tovább és amíg a többiek salátáznak ők egymásnak esnek. A csirke odaég épp amikor a vendégek megérkeznek. Bree szedettvedett öltözékben magyarázza a bizonyítványát, ami az epizód legviccesebb jelenete. Chuckkal elmennek venni valami kaját, ezalatt Renee kirúgja a pincérfiút, Lynette pedig elmondja a híreket Tomról.

A csirke elfogyasztása után Gaby elindul, hogy előkészítse a desszertet. A házban azonban nagy meglepetés éri. A nevelő apja várja és fenyegetni kezd a nőt, aki halálra rémül. Ekkor érkezik Carlos (Ricardo Chavira), aki dühében fejbe csapja a férfit. Ezt nem is lehet a szemére vetni, bármelyikünk ezt tette volna a helyében, ám a férfi meghal. Ekkor pedig belépnek Gaby barátnői a lakásba. Egyöntetűen (főleg Bree javaslatára) úgy döntenek, hogy kiállnak Carlos mellett.

A baj az, hogy a vendégek hamarosan ideérnek, és egy hulla fekszik a nappaliban. Ennél is rosszabb, hogy a vendégek között ott van egy nyomozó is, Chuck. Ilyen izgalmasan zárul hát a hetedik évad.

Amerikában már néhány rész lement a nyolcadik évadból, ezért igyekszem minél hamarabb utolérni magam vele... Szerintem ti is tegyetek így, mert valószínűleg csak sokára láthatjuk ismét a magyar csatornák képernyőjén a Feleségeket.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr393361884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása