Született feleségek - Desperate Housewives 7X19 Rosszul leplezett hazugságok (The Lies Ill- Concealed)
2011. október 12. írta: redbandita

Született feleségek - Desperate Housewives 7X19 Rosszul leplezett hazugságok (The Lies Ill- Concealed)

A cím valószínűleg Bree és Gaby titkos kapcsolatára utal, vagy Susen férje elől titkolt álmaira. Ebben a részben ismét a humor dominál, ezért nekem nagyon tetszett. Kétségkívül Bree, Gaby és Lynette a legviccesebb szereplői az epizódnak. Hogy miért?

Carlos (Ricardo Chavira) még az előző részben megtiltotta Gabynak (Eva Longoria), hogy barátkozzon Breevel (Marcia Cross). Ezt mindkét nő nagyon rosszul és nehezen viseli. Emiatt nem is igazán tartanak be mindent, pl. telefonon hívják egymást. A két nő összefut Lynette lakásában, és ez titkos viszonyuk első állomása. Na ne gondoljatok semmi rosszra, ez a kapcsolat most nem olyan, mint Gaby és a kertész vagy Bree és Kyle kapcsolata volt anno. De minden nagyon hasonlít ahhoz: titkos találkozók, rejtett telefonbeszélgetések. Nagyon viccesek, különösen felhívnám a figyelmet az ananász torta megsütésének sajátosságaira.

Susan (Teri Hatcher) és Mike (James Denton) a műtét óta nem élnek (vagyis nem élhetnek) szexuális életet, ami mindkettőjüket nagyon megviseli. Susannak még szexuálisan túlfűtött álmai is vannak, csak éppen nem a férjével...
Susan segíteni szeretne a magányos és megtört Paul Youngnak (Mark Moses), de ez a Lila Akác köz lakói közül többeknek nem tetszik.

Felicia Tilmann (Harriet Sansom Harris) megpróbál közel kerülni Mrs. McCluskey-hoz (Kathryn Joosten), még azt is elmondja neki, hogy Beth a lánya volt. Nem mondom, hogy megzsarolja, de mindenképpen nyomást gyakorol rá, hogy a nő mellé álljon, a Paul elleni "harcban". Hogy ebből mi lesz???

Tom Scavo-t (Doug Savant) meghívják egy konferenciára, ahova csak a befolyásos emberek juthatnak el. Lynette (Felicity Huffman) nagyon örül, hogy végre élőben meghallgathatja kedvenc marketing szakemberét, de szembesülnie kell vele, hogy Ő itt csak egy feleség. Neki más programjai lesznek, mint az üzletembereknek. Ez nagyon nem tetszik az egykor vezető pozícióban dolgozó nőnek, és rendkívül kínos (ám számunkra vicces) helyzetekbe keveri magát.

A bejegyzés trackback címe:

https://popkult.blog.hu/api/trackback/id/tr323297023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása